Αυτές είναι οι κωμωδίες της νέας σεζόν (photos)
Media

Αυτές είναι οι κωμωδίες της νέας σεζόν (photos)

H ελληνική μυθοπλασία κερδίζει συνεχώς έδαφος με τα κανάλια να εμπλουτίζουν το πρόγραμμά τους με σειρές κωμικού περιεχομένου.

Πάμε λοιπόν να [δούμε αναλυτικά τις νέες προσθήκες αλλά και τις σειρές που συνεχίζουν!

«Αν ήμουν πλούσιος»

Δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση της κω­μικής σειράς «Οι Συμμαθητές», ο ΑΝΤΙ επιστρέφει με μία νέα πρόταση, που υπόσχε­ται να χαρίσει γέλιο στους τηλεθεατές. Ανα­φερόμαστε στην καινούργια κωμωδία «Αν ήμουν πλούσιος», που θα προβάλλεται κα­θημερινά στην prime time ζώνη, σε σκη­νοθεσία Στράτου Μαρκίδη, ενώ το σενά­ριο υπογράφουν οι Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη, Μάκης Πιτταράς, Αντώ­νης Ανδρής.

Το καστ των ηθοποιών απο­τελείται από τους Μπέσυ Μάλφα, Σωτήρη Καλυβάτση, Κώστα Αποστολάκη, Κάρμεν Ρουγγέρη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Κατερίνα Γερονικολού, Νίκη Σκιαδαρέση, Κατερίνα Στικούδη κ.ά. Η ιστο­ρία αφορά τρεις εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους που κερδίζουν το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που δόθηκε ποτέ σε νι­κητή του λαχείου.

«Το καφέ της Χαράς»

«Το καφέ της Χαράς», που έχει γράψει τη δική του ιστορία, ετοιμάζεται να ανοίξει ξα­νά 15 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του με ολοκαίνουρια επεισόδια. Στον νέο κύκλο της σειράς θα βρίσκονται σχεδόν όλοι οι κά­τοικοι του Κολοκοτρωνιτσίου, που μας χά­ρισαν γέλιο και συγκίνηση. Συγκεκριμένα, οι Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γερά­σιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη, Σοφία Μουτίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Περι­κλής Λιανός, Δημήτρης Μαχαίρας, Πάρης Σκαρτσολιάς, Έφη Ρασσιά κ.ά.

Πέρα από αυτούς, όμως, θα υπάρξουν και νέοι... κάτοικοι, όπως η Ζέτα Δούκα κ.ά. Πλέον, ο κεντρικός άξονας της σειράς είναι η σχέ­ση του Μανωλάκη και της Βάλιας, που θα την επισημοποιήσουν, ενώ κάποιες άλλες ιστορίες ηου θα μας απασχολήσουν είναι η γνωριμία και η σχέση που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στον Περίανδρο Πώποτα και την ηρωίδα που θα υποδυθεί η Ζέτα Δούκα, αλ­λά και η εξέλιξη της Σταυρούλας Πώποτα Φατσέα στο πέρασμα των χρόνων. Να ση­μειωθεί ότι η συγκεκριμένη σειρά θα βγει στους δέκτες μας τον Ιανουάριο του 2020.

Οι σειρές που συνεχίζονται…

Η κωμική σειρά «Πέτα τη φριτέζα», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού - Μάκη Πιτταρά, επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του σταθμού με δεύτερο κύκλο επεισοδίων και με κάποιες τονωτικές ενέσεις ανανέ­ωσης. Πλέον, το «τιμόνι» της σκηνοθεσί­ας κρατά ο Αλέξανδρος Πανταζούδης, ενώ στο καστ, πέρα από τους Γιάννη Μπέζο,
Φάνη Μουρατίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Λένα Ουζουνίδου κ.ά.,
προστίθενται η Νάντια Κοντογεώργη, η Ιωάννα Ασημακοπούλου και η Μαρία Μοσχούρη, σε ρόλους-έκπληξη.

Άλλη μία κωμωδία που συνεχίζεται με δεύτερο κύκλο επεισοδίων είναι το «Μην ψαρώνεις», σε σενάριο Αγγέλου Χασάπογλου και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου. Το βασικό καστ παραμένει ως έχει, δη­λαδή Μαρία Λεκάκη, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Ιωαννίδου κ.ά., ενώ θα υπάρξουν αποχωρήσεις κάποιων ηρώων και αφίξεις κάποιων καινούργιων.

Οι υπόλοιπες κωμικές σειρές αποκαλύπτονται στις ακόλουθες φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved