Elif: Ανατροπές και το νέο πρόσωπο που εισβάλλει (photos)
Media

Elif: Ανατροπές και το νέο πρόσωπο που εισβάλλει (photos)

Nέα δεδομένα στην Ελίφ που φέρνουν τα πάνω κάτω.

Στο ξεκίνημα αυτού του νέου κύκλου βρίσκουμε όλη την οικογένεια να θρηνεί για τον θάνατο του Κενόν και της μικρής Τούντσε που προήλθε από φωτιά που έβαλε στο σπίτι η πανούργα Αρζού. Η Μελέκ και η Ελίφ έχουν καταφέρει να σωθούν. Οταν η Αρζού μαθαίνει ότι με το σχέδιο της το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοτώσει το ίδιο της το παιδί αλλά και τον άντρα της ζωής της, χάνει εντελώς τα λογικά της και ξαναμπαίνει εσπευσμένα στο ψυχιατρείο, όπου και νοσηλεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μόλις ολοκληρώνει τη θεραπεία της παίρνει εξιτήριο από την κλινική που νοσηλευόταν και ορκίζεται, όπως λέει, να εκδικηθεί όλους τους Εμίρογλου που την κατέστρεψαν. Εν τω μεταξύ, ο Σελίμ μετά τον θάνατο του αδελφού του έχει γίνει αυτός ο αφέντης του σπιτιού, πράγμα που τον κάνει να έχει πολύ περισσότερες ευθύνες από πριν. Ο Σελίμ ζητά εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του. Στήνει καρτέρι στην Αρζού και την πυροβολεί. Η Αρζού επβιώνει από το παρ' ολίγον μοιραίο περιστατικό και συνεχίζει να απειλεί την ασφάλεια και την ευημερία της οικογένειας Εμίρογλου. Ο Σελίμ συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. Την ίδια ώρα η Μελέκ και π Ζε-ϊνέπ εργάζονται για να συνεισφέρουν στα οικονομικά της οικογένειας! Από την πλευρά του ο Σερνιάρ παντρεύεται την Γκόντζα, που επιδιώκει να οδηγήσει την οικογένεια Εμίρογλου στην καταστροφή.

Σε αυτόν τον νέο κύκλο θα γνωρίσουμε και ένα νέο πρόσωπο, τον Γιουσούφ, ο οποίος είναι μπλεγμένος σε μια πολύ σκοτεινή ιστορία. Η ζωή τα φέρνει έτσι που γνωρίζεται με τη Μελέκ, η οποία τον ερωτεύεται. Η ζωή της Ελίφ αλλάζει καθώς η μητέρα της παντρεύεται τον Γιουσούφ και κατά τη μετακόμιση τους σε άλλη πόλη ο Γιουσούφ σκοτώνεται σε τροχαίο δυστύχημα.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved