8 Λέξεις: Απίστευτη ανατροπή! Η εγκυμοσύνη που δεν περιμέναμε (photos)
Media

8 Λέξεις: Απίστευτη ανατροπή! Η εγκυμοσύνη που δεν περιμέναμε (photos)

8 Λέξεις: Στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ πρόκειται να γίνουν πολλές αποκαλύψεις και ανατροπές, που αναστατώνουν εκ νέου την καθημερινότητα των ηρώων.

Η Έρση, όπως έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια, δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί την ευάλωτη ψυχολογία του Οδυσσέα, εξαιτίας μίας έντονης σύγκρουσης που είχε με την Ηλιάνα, και να του ζητήσει να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Όπως και έγινε. Μόνο που αυτός ο γάμος θα διαρκέσει λίγες μέρες μόνο, καθώς ο έρωτας του Οδυσσέα για την Ηλιάνα αποδεικνύεται πολύ πιο δυνατός.

Τότε η βοηθός και μάνατζερ του αποφασίζει να συμβιβαστεί με την καθαρά επαγγελματική τους σχέση και να καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες για να ξεπεράσει όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα τους. Στο μεταξύ, όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση για τον Οδυσσέα και την Ηλιάνα περιπλέκεται όλο και πιο πολύ και τα αδιέξοδα μεγαλώνουν. Κανένας από τους δύο δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά ο ένας από τον άλλον, με αποτέλεσμα ο Οδυσσέας να κλείνει εισιτήρια για να πάει να τη βρει στην Αθήνα.

Μια εγκυμοσύνη όμως περιπλέκει τα πράγματα κι η αποκάλυψη στις ακόλουθες εικόνες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved