Τον αγαπήσαμε ως Μενέλαο στο Σόι σου… τον λατρέψαμε ως κυρ Νέστορα στις Άγριες Μέλισσες (Photos)
Media

Τον αγαπήσαμε ως Μενέλαο στο Σόι σου… τον λατρέψαμε ως κυρ Νέστορα στις Άγριες Μέλισσες (Photos)

Μετά από πέντε ολόκληρες σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου», ο Μενέλαος μεταμορφώνεται σε… «Κυρ Νέστορα» στις Άγριες Μέλισσες και μας εκπλήσσει τόσο ευχάριστα που υποκλινόμαστε στο βάθος του ταλέντου του.

Ο Παύλος Ορκόπουλος επί πέντε συναπτά έτη ήταν ο τηλεοπτικός Μενέλαος. Σύζυγος της Αλεξάνδρας και πατέρας των Σάββα, Κωνσταντίνου και Άρη.

Αναγνωρισμένος νευροχειρουργός που πολλές φορές επιδείκνυε αφέλεια απέναντι στις διάφορες «πλεκτάνες» της Αλεξάνδρας, της οποίας τα καμώματα τον εξόργιζαν αλλά πάντα στο τέλος την συγχωρούσε.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν όμως ως Νέστορας, είναι ο προστάτης των τριών αδερφών. Είναι πρώην στρατιωτικός και εμπνέει σεβασμό με τη σοβαρότητα του χαρακτήρα του και την σοφία του.

Ζει απομονωμένος σε ένα σπίτι γεμάτο βιβλία. Αν και χαμηλών τόνων άνθρωπος προσφέρει πάντα τη βοήθειά του σε όποιον τη χρειάζεται. Ο Νέστορας είναι ο άνθρωπος που όχι μόνο θα σταθεί στο πλάι των κοριτσιών στον πόλεμο που δέχονται από τους Σεβαστούς, αλλά θα εμπλακεί ενεργά και στις έρευνες για το φόνο του Σέργιου.

Αυτό θα τον φέρει σε σύγκρουση με τον Δούκα Σεβαστό.

Όταν η άγνωστη προσωπική του τραγωδία έρθει στο φως όλα θα ανατραπούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved