Άγριες μέλισσες: Η Ελένη στη φυλακή και η εκταφή του Σέργιου (photos)
Media

Άγριες μέλισσες: Η Ελένη στη φυλακή και η εκταφή του Σέργιου (photos)

Άγριες μέλισσες: Σοκ και ανατροπές στο Διαφάνι.

Η Σμαρώ, η χειρομάντισσα που εμφανίστηκε ξαφνικά στο Διαφάνι, ταράζει την ηρεμία του χωριού, καθώς έπειτα από ένα καλοστημένο σχέδιο στέλνει την Ελένη στη φυλακή. Όλοι είναι συγκλονισμένοι με αυτή την εξέλιξη, ενώ ένας ιατροδικαστής διατάζει την εκταφή του Σέργιου για να ρίξει φως στην υπόθεση.

Ο Δούκας αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του Κλεομένη και να δώσει ένα κομμάτι γης στον Μιλτιάδη, για να σταματήσει την κόντρα τους, για την πλαστή διαθήκη. Παράλληλα, ο Κυπραίος, βλέποντας πως η Ελένη του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη μετά τις αποκαλύψεις που της έκανε, της ανακοινώνει πως φεύγει απ' το Διαφάνι, ενώ της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση.

Το ίδια βράδυ, η Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Παγώνα της χτυπάει την πόρτα έχοντας μαζί της μία βαλίτσα και ζητώντας της να τη φιλοξενήσει. Η Παγώνα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Βιολέτας και της ζητάει να τη βοηθήσει να φύγει από το χωριό. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας ανησυχεί για την εξαφάνιση της και ψάχνει παντού να τη βρει. Εν τω μεταξύ, η Σμαρώ διαβάζει το χέρι της Ελένης και η Πηνελόπη αποκαλύπτει στη Μυρσίνη όσα άκουσε να της λέει η χειρομάντισσα.

Από αυτά που ακούει η Μυρσίνη, βάζει ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για τον φόνο του Σέργιου. Από την άλλη, η μεγάλη αδελφή Σταμίρη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Κυπραίο. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και για πρώτη φορά νιώθει πως κάτι έχει αλλάξει μέσα της για εκείνον.

Η Ανέτ πιέζει τον Δούκα να της αποκαλύψει πού βρίσκεται ο γιος της δίνοντας τέλος σε ένα μαρτύριο που τη βασανίζει χρόνια. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης παίρνει στα χέρια του τα σχέδια από τα χωράφια που του δίνει ο Δούκας. Η Ανέτ, όμως, φοβάται πως η κίνηση αυτή κρύβει μια παγίδα. Την ίδια στιγμή, η Σμαρώ, η χαρτορίχτρα, πλησιάζει την Ελένη για να μάθει πληροφορίες για τον φόνο του Σέργιου, αυτή όμως τη διώχνει κακήν κακώς. Επηρεασμένη από ία λόγια της χαρτορίχτρας, η Μυρσίνη την καλεί στο σπίτι και η Σμαρώ, εκμεταλλευόμενη τον πόνο της, αρχίζει να στήνει ένα βρόμικο σχέδιο εναντίον της Ελένης. Η τελευταία, από την άλλη, κάνει πράξη την υπόσχεση της να βοηθήσει τη Δρόσω να φύγει απ' το χωριό και η μικρή αδελφή Σταμίρη νιώθει για πρώτη φορά αισιόδοξη για το μέλλον.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος ανακαλύπτει πως η Ασημίνα του έκρυψε το δεύτερο απορριπτικό γράμμα από ακόμα έναν εκδοτικό οίκο και συγκρούεται μαζί της. Παράλληλα, η Σμαρώ πείθει τη Μυρσίνη πως είδε σε όραμα τον Σέργιο κι εκείνος της υπέδειξε πως οι αποδείξεις για τον φόνο του .κρύβονται στα χωράφια της Ελένης. Η Μυρσίνη, τότε, με τη βοήθεια του Κωνσταντή, σκάβει στο σημείο που της υποδεικνύει η Σμαρώ και βρίσκουν θαμμένα ενοχοποιητικά στοιχεία για την Ελένη. Η Μυρσίνη είναι πλέον σίγουρη για την ενοχή της. Έτσι, αναγκάζει τον ενωμοτάρχη να καλέσει την Ελένη στο τμήμα για ανάκριση και να την προφυλακίσει μέχρι να εξιχνιαστεί η παράξενη υπόθεση.

Ο Προύσαλης δεν έχει άλλη επιλογή και ύστερα από ανάκριση αποφασίζει να προφυλακίσει την Ελένη με την κατηγορία του φόνου του Σέργιου. Εκείνη είναι απελπισμένη και κάνει ό,τι μπορεί .για. να πείσει τον Προύσαλη πως η Σμαρώ ευθύνεται για όσα βρέθηκαν στο χωράφι της. Και ο Κυπραίος, όμως, είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της χαρτορίχτρας. Μάλιστα, χωρίς να χάσει χρόνο, προσπαθεί να βρει τα ίχνη της στα χωράφια. Μια ξαφνική καταιγίδα, όμως, δυσκολεύει το έργο του ίδιου και του Προύσαλη.

Την ίδια στιγμή, και καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, φτάνει-στο χωριό ο ιατροδικαστής, ο οποίος ορίζει την εκταφή του Σέργιου, με σκοπό να πάρει δείγμα από τα μαλλιά του και να τα συγκρίνει με αυτά που βρέθηκαν στο χωράφι της Ελένης. Ο Δούκας αρνείται να δώσει άδεια για την εκταφή, όμως η οργή και η αποφασιστικότητα της Μυρσίνης δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια. Η φυλάκιση της Ελένης πέφτει σαν «βόμβα» στο χωριό και όλοι περιμένουν μουδιασμένοι το πόρισμα του ιατροδικαστή. Θέλοντας να τη βοηθήσει, ο Κυπραίος της ομολογεί πως γνωρίζει το μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved