Άγριες Μέλισσες: Το αδιέξοδο του Νικηφόρου και η μεγάλη αποκάλυψη (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Το αδιέξοδο του Νικηφόρου και η μεγάλη αποκάλυψη (photos)

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Από τη μία μαθαίνει πως η Ασημίνα ίσως δεν μπορεί να κάνει παιδιά και από την άλλη η Δρόσω περιμένει το παιδί του. Την ίδια στιγμή, η Ελένη μαθαί­νει πως το μωρό της Δρόσως είναι του Νικηφόρου και έρχεται αντιμέτωπη μαζί του. Παράλληλα, ο Λάμπρος ξεσπάει στον Κυπραίο για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην Ελένη.

Η Ελένη βρίσκει τον Παύλο και τον πιέζει να παραδεχτεί πως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως. Από την άλλη, η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να τους ακολουθήσει με τον Νικηφόρο στο Παρίσι και να με­γαλώσει εκεί το παιδί της, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την προστατέψει από τα σχόλια όταν αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, ο Νικηφόρος, κρυφά από την Ασημίνα, κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει.

Ολα, όμως, ανατρέπο­νται όταν η Ασημίνα αρρωσταίνει βαριά. Κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει και ο Νικηφόρος τη μεταφέρει εσπευσμέ­να στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, η Παγώνα προσπαθεί να κερδίσει πάλι τη θέση της στο σπίτι, ενώ ο Προκοπής ανακοι­νώνει πως θα κατέβει για κοινοτάρχης στις εκλογές.

Ο Κυ­πραίος επιστρέφει στο Διαφάνι και δίνει εξηγήσεις στον Νέ­στορα για την εξαφάνιση του. Αμέσως μετά, θέλει να βρει το θάρρος να αντιμετωπίσει και την Ελένη, δίνοντας και σε εκεί­νη εξηγήσεις. Παράλληλα, ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμέ­νη κίνηση και ο Μελέτης αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγ­ματικές προθέσεις του και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να προστατέψει την Πηνελόπη και την οικογένεια Σεβαστού. Μάλιστα, ο Μελέτης ανακαλύπτει μία σκοτεινή πλευρά του Κλεομένη κι εκείνος τον εκβιάζει για να μην αποκαλυφθεί.

Άγριο ξύλο μεταξύ Λάμπρου και Κυπραίου

Η Ασημίνα στο νοσοκομείο υποβάλλεται σε αρκετές εξετάσεις και μαζί με τον Νικηφόρο έρχο­νται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη αλήθεια. Ο γιατρός ανακοινώνει στον νεαρό και στην Πηνε­λόπη ότι οι πιθανότητες να μείνει η Ασημίνα έγκυος είναι ελάχιστες.

Η τελευταία είναι σοκαρι­σμένη αλλά ζητάει από τα δύο αδέλφια να μην αποκαλύψουν τίποτα σε κανέναν. Εν τω μεταξύ, ο Κυπραίος επισκέπτεται την Ελένη και προσπαθεί να της εξηγήσει τους λόγους για τους οποί­ους εξαφανίστηκε. Ωστόσο, εκείνη είναι πληγωμένη και θυμωμένη και αρνείται να τον συγχω­ρήσει.

Λίγο αργότερα, ο Λάμπρος επιτίθεται στον Κυπραίο για τον τρόπο που φέρθηκε στην Ελένη. Την ίδια στιγμή, ο Δούκας υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη, ενώ η Ελένη συνειδητοποιεί ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και σοκάρεται.

Την επόμενη μέρα, ο Δούκας προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο τσακώ­θηκαν ο Κλεομένης και ο Μελέτης και οι αποκαλύψεις τον συγκλονίζουν. Παράλληλα, η Θεο­δοσία επισκέπτεται τον Κυπραίο με στόχο να μάθει αν ο Λάμπρος είναι αυτός που τον χτύπη­σε, ενώ η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Η Θεοδοσία δεν λέει στον Λάμπρο πως συνάντησε τον Κυπραίο, ενώ επι­σκέπτονται έναν γυναικολόγο με στόχο να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί. Και ενώ συμ­βαίνουν όλα αυτά, ο Δούκας βλέπει στον στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη. Ο ισχυρός άντρας, όμως, δεν σκοπεύει να το αφήσει να περάσει έτσι και τιμωρεί τον Μελέτη με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο...

Ο Μελέτης εξαφανίζεται

Η Ελένη, μετά την αποκάλυψη για τον πατέ­ρα του μωρού της Δρόσως, αποφασίζει να πά­ρει την κατάσταση στα χέρια της. Οι εξελίξεις, όμως, την προλαβαίνουν, καθώς η Δρόσω, η οποία πνίγεται από θλίψη και ενοχές, ξεσπάει κάνοντας μία κίνηση που τρομοκρατεί την Ελένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved