Elif: Η Αρζού αγοράζει το σπίτι των Εμιρόγλου (photos)
Media

Elif: Η Αρζού αγοράζει το σπίτι των Εμιρόγλου (photos)

Στα προσεχή επεισόδια της «Elif» θα δούμε την Αρζού να παίρνει την εκδίκησή της.

Ο Σελίμ είναι ανήμπορος να καταβάλει το ποσό που χρειάζεται και τον ενημε­ρώνουν πως ο πλειστηριασμός για την πώληση του σπιτιού των Εμίρογλου ξεκινάει. Ο Πουσούφ προσπαθεί να αγοράσει το σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου αλλά είναι δύσκολο γιατί οι άλλοι υποψήφιοι αγοραστές κάνουν συνεχώς μεγαλύτερες προσφορές.

Ο άντρας καταφέρνει τελικά να κάνει την υψηλότερη προσφορά και τη στιγμή που είναι έτοιμος να υπογράψει τα χαρ­τιά μπαίνει στην αίθουσα η Αρζού και διπλασι­άζει το ποσό καταφέρνοντας να αγοράσει εκεί­νη το σπίτι και το κτήμα.

Αργότερα, ανακοινώνει στην Ασουμάν και στην Γκόντζα πως μετακομί­ζουν στο κτήμα των Εμίρογλου, που θα λέγεται πια Καραπινάρ, ενώ ο δικηγόρος της Αρζού τη­λεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως ο νέος ιδιοκτήτης του κτήματος θέλει να συναντήσει το απόγευμα όλη την οικογένεια.

Την ίδια στιγμή, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιος αγόρασε το σπί­τι, η οικογένεια απολαμβάνει λίγες στιγμές ηρε­μίας και χαράς παρακολουθώντας την παιδική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελίφ. Όταν επιτρέψουν, όμως, τους περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Η Αρζού τους καλωσορίζει στο σπίτι τους και τους αποκαλύπτει πως από αυτή τη στιγμή εκείνη είναι η ιδιοκτήτρια και πως πρέπει να φύγουν άμεσα. Στην αρχή, η οικογένεια δε την πιστεύει αλλά η Αρζού τους δείχνει τα έγγραφα που το αποδεικνύουν. Όλοι είναι σοκαρισμένοι και βαθιά πληγωμένοι αλλά η Αρζού τους λέει πως της αξίζει να έχει το σπίτι αυτό γιατί της πήραν τα πάντα και τώρα ήρθε η ώρα·να τους το ξεπληρώσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στις παρακάτω εικόνες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved