8 λέξεις: Η Σμαράγδα οδηγείται στη φυλακή! Θα την σώσει η Ηλιάνα;
Media

8 λέξεις: Η Σμαράγδα οδηγείται στη φυλακή! Θα την σώσει η Ηλιάνα;

Οι εξελίξεις στις «8 λέξεις» κόβουν την ανάσα.

Οι περισσότεροι ήρωες της σειράς κρύβουν καλά κρυμ­μένα μυστικά, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν τα πάθη και τις αδυναμίες τους. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Σμαράγδα, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει εθιστεί στπ χαρτοπαιξία.

Η γυναίκα, παρά τις προειδοποιήσεις του Σίμου και του Λουκά να σταματήσει να παίζει χαρτιά γιατί θα καταστραφεί, δεν κάνει πίσω. Ίσα-ίσα, κάθε μέρα που περνάει εθίζεται όλο και περισσότερο στον τζόγο. Αυτή της η... αδυναμία προκαλεί ένα μεγάλο ντόμινο εξελί­ξεων όσον αφορά τα χρήματα της - και όχι μόνο...

Πλέον, τα λεφτά που η ίδια είχε καταφέρει να μαζέψει με κόπο τα προηγούμενα χρόνια εξαφανίζονται. Όμως το γεγονός πως χάνει στα χαρτιά με αποτέλεσμα να σπαταλάει και τις οικονομίες της δεν τη σταματά. Μάλιστα, όπως είδαμε και στα προηγούμενα επεισόδια της σει­ράς του ΣΚΑΙ, η Σμαράγδα δεν έχει πια κανέναν έλεγχο της κατάστασης, αφού φτάνει στο σημείο να μην μπορεί να πληρώσει τις μοδίστρες στο ατελιέ της αλλά ούτε και τους εμπόρους.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τη σώσει είναι ο Άκης Αρώνπς. Ο τελευταίος, όμως, έχοντας μάθει την κατάσταση της, αρνείται να τη βοηθήσει οικονομικά. Και αυτό γιατί ο ίδιος της έχει χτυπήσει ουκ ολίγες φορές το καμπανάκι του κινδύνου, ενώ την έχει προ­ειδοποιήσει ότι αν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο θα διεκδικήσει τη γονική επιμέλεια της κόρης τους, της Αθηνάς.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, οι μέρες περνούν και η Σμαράγδα βρίσκεται πλέον σε απελπιστική κατάσταση.

Η γυναίκα συνειδητοποιεί σοκαρισμένη πως δεν έχει άλλα περιθώρια και ότι πρέπει να πουλήσει το ατελιέ, αλλιώς τα χρέη της θα την οδηγήσουν στη φυλακή, διαβάσαμε στο my tv. Στο μεταξύ, η ίδια σκέφτεται το χειρότερο σενάριο και τρελαίνεται, καθώς αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Άκη για να πραγματοποιήσει τπν απειλή του. Δηλαδή να της πάρει την κόρη, που του έκρυβε την ύπαρξη της, και να μην την ξαναδεί ποτέ. Βέβαια, όλα αυτά τα συζητάει με τον καλό της φίλο Λουκά..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved