Survivor: Αγνώριστη η Ελένη Χαμπέρη στο αεροδρόμιο! Το στιλ που μας εξέπληξε!
Media

Survivor: Αγνώριστη η Ελένη Χαμπέρη στο αεροδρόμιο! Το στιλ που μας εξέπληξε!

Survivor: Είναι γεγονός πως όσο ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης δεν είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε έτσι.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (24-06) η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελένη Χαμπέρη έφτασε στην Ελλάδα και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε στις φωτογραφίες από το αεροδρόμιο.

Φουλ μαυρισμένη, με καπέλο, γυαλιά μυωπίας κι ένα στιλ που μας εξέπληξε! Για την επιστροφή της στην Ελλάδα η Ελένη επέλεξε ένα μαύρο σορτς, κορμάκι και ένα ζευγάρι λευκά sneakers που μας τράβηξαν την προσοχή.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην εκπομπή Love It προβλήθηκαν οι δηλώσεις της για Σάκη και Μαριαλένα που έχουν ήδη συζητηθεί πολύ!

«Δεν ξέρω αν ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι μαζί. Όσες φορές τους ρωτούσαμε μας έλεγαν “όχι, δεν είμαστε”. Παρ’ όλα αυτά οι εικόνες που βλέπαμε είναι λες και είναι μαζί. Δεν πιστεύω ότι θα είναι μαζί όταν θα βγουν από το παιχνίδι. Ίσως να ξέρουν ότι το ζευγάρι πουλάει, οπότε μπορεί να το κάνουν και γι’ αυτό. Και από τους δύο υπάρχουν συναισθήματα, αλλά δεν ξέρω αν είναι ερωτικά αυτά τα συναισθήματα.
Πιστεύω ότι ο ένας εκμεταλλεύεται τον άλλον, ότι ο ένας βάζει λόγια στον άλλον, ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Για μένα ο ένας καθοδηγεί και προστατεύει τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Δες τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved