Iωαννίδου – Φάις: «Καυτά» φιλιά για το ερωτευμένο ζευγάρι στα μπουζούκια
Media

Iωαννίδου – Φάις: «Καυτά» φιλιά για το ερωτευμένο ζευγάρι στα μπουζούκια

Η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια.

Ζουν τον έρωτά τους και περνούν μοναδικές στιγμές, όπως αυτή που πρόσφατα έγινε «μάρτυράς» ο φωτογραφικός φακός.

Το ζευγάρι απόλαυσε μια υπέροχη βραδιά στο νυχτερινή κέντρο YTON με τους δυο τους να ανταλλάσουν «καυτά» φιλιά και χάδια αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η σχέση τους μετρά λίγους μόλις μήνες και η αλήθεια είναι πως με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί, θα δηλώσουν ανοιχτά το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Εκείνη, μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, ενώ αργότερα έλειψε για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό. Εκείνος, πρόσφατα είδε το όνομά του να πρωταγωνιστεί σε διάφορα δημοσιεύματα, είτε για τη νέα του σχέση, είτε για την κούκλα μαμά του, την οποία και γνωρίζουμε πολύ καλά.

Ο γιος της Μαρίας Καλάβρια και το γνωστό μοντέλο, είναι αχώριστοι.

«Είναι με τον γιο μου. Είναι εξαιρετικό κορίτσι. Πολύ καλό και ευγενικό. Φαίνεται πως είναι από καλή οικογένεια και ευτυχώς βάζει σε πρόγραμμα και τον γιο μου. Οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Ο γιος μου είναι σεμνός και για να φτάσει στο σημείο να βγάλει φωτογραφία σημαίνει πως αρέσει πάρα πολύ η Εύη. Ήμασταν όλοι μαζί στις γιορτές. Τώρα η Εύη έφυγε για επαγγελματικές υποχρεώσεις», έχει δηλώσει η Μαρία Καλάβρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved