RoukZouk Special: Τα 300 ζευγάρια sneakers του Στάθη Χριστοφορίδη, έκαναν το Twitter να «αφινιάσει»!
Media

RoukZouk Special: Τα 300 ζευγάρια sneakers του Στάθη Χριστοφορίδη, έκαναν το Twitter να «αφινιάσει»!

Στο σημερινό επεισόδιο του RoukZouk Special είδαμε μια μεγάλη "ραδιοφωνική μάχη", καθώς οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ρυθμού 94,9 και του Easy 97,2.

Είναι ένα από τα αγαπημένα σόου, που κάθε Κυριακή βράδυ μας κρατάει απίστευτη συντροφιά και μας διασκεδάζει με καλεσμένους... έκπληξη.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε με ένα υπέροχο μωβ φόρεμα και υποδέχτηκε τους εκλεκτους καλεσμένους της, που δεν ήταν άλλοι από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Easy 97,2 και του Ρυθμού 94,9. Πολύ πιο συγκεκριμένα στο πλατό του Rouk Zouk είδαμε την Ράνια Κωστάκη, την Μαρία Γεωργάκαινα, την Μαρία Κωνσταντάκη, τον Κώστα Μαλιάτση, την Φελίσια Τσαλαπάτη, τον Στάθη Χριστοφορίδη, την Μαρία Φραγκάκη και πολλούς άλλους.

Οι δυο ραδιοφωνικές ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη και έπαιξαν για καλό σκοπό, ενώ παράλληλα το διασκέδασαν και πολύ. Χαρακτηριστική στιγμή της βραδιάς ήταν εκείνη, όπου η Ζέτα Μακρυπούλια συνέστησε τον Στάθη Χριστοφορίδη, παραγωγό της πρωινής ζώνης του Easy 97,2, λέγοντας για εκείνον κάποιες... λεπτομέρειες, αλλά και ιδιαιτερότητές του. Πολύ πιο συγκεκριμένα, είπε για εκείνον ότι έχει ένα "κόλλημα" με τα αθλητικά παπούτσια, μιας και στο σπίτι του έχει περισσότερα από 300 ζευγάρια. Οι υπόλοιποι καλεσμένοι γέλασαν πολύ με την "αγάπη" του Στάθη Χριστοφορίδη, με το Twitter να σχολιάζει διαρκώς.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερα Tweets

Διαβάστε επίσης:

Rouk Zouk Special: Το Twitter «έκραξε» το ντύσιμο της Ζέτας Μακρυπούλια- Επικά σχόλια!

Rouk Zouk Special: O πολυλογία του Αρναούτογλου «έκανε έξαλλο» το Twitter- Καταιγισμός από σχόλια!

Rouk Zouk Special: «Φοράει» τα γιορτινά του και υποδέχεται το νέο έτος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved