DWTS: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό!
Media

DWTS: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό!

DWTS: Στο σημερινό live show είδαμε μια απρόσμενη αποχώρηση, που σίγουρα δεν περιμέναμε, λίγες ημέρες μόνο πριν από τον μεγάλο τελικό του φαντασμαγορικού σόου. 

Είναι το αγαπημένο σόου χορού, που οι τηλεθεατές το έχουν αγαπήσει πολύ και το παρακολουθούν ανελιπώς, ανυπομονώντας για το ποιός θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Το σημερινό live του διαγωνισμού αποτέλεσε τον μεγάλο ημιτελικό, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στην έναρξη του σόου, τα τέσσερα ζευγάρια που θα περάσουν στην επόμενη φάση θα είναι και οι τέσσερις φιναλιστ του τελικού. Αυτό γίνεται για το θέμα του κορονοϊού και των αυξημένων κρουσμάτων, μιας και δεν θέλουν να διακινδυνέυσουν μια ακόμα ακύρωση ενός live show.

Τα πέντε ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους, για να κατακτήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του φαντασμαγορικού σόου και ρίχτηκαν στη μάχη και στο jive marathon, όπου ο μεγάλος νικητής ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Μετά την λήξη της χορευτικής διαδικασίας, η Βίκυ Καγιά ήταν εκείνη που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για τους τέσσερις φιναλίστ.

Ο Έντουαρντ Στεργίου ήταν εκείνος που αποχώρησε, μια ανάσα μόλις πριν τον μεγάλο τελικό, με δάκρυα στα μάτια και λέγοντας ότι είναι πολύ περήφανος για το ότι έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, ευχαριστώντας όλους τους κριτές, αλλά και την παραγωγή, για το μαγικό αυτό ταξίδι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Ο Ρένος Ρώτας ανέβηκε στο dancefloor και τους «τρέλανε» όλους!

DWTS: Η on air έκπληξη της Βίκυς Καγιά για τα γενέθλια του Έντουαρντ Στεργίου!

DWTS: Λαμπροπούλου σε Μιλλούση: «Σε ευχαριστώ για αυτό που παρουσίασες, ήταν ένα musical»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved