Survivor Τελικός: Εντυπωσίασαν οι παίκτριες! Οι ξεχωριστές εμφανίσεις και τα απίθανα σύνολα
Media

Survivor Τελικός: Εντυπωσίασαν οι παίκτριες! Οι ξεχωριστές εμφανίσεις και τα απίθανα σύνολα

Survivor Τελικός: Η μεγάλη βραδιά είναι γεγονός, σε λίγες ώρες από τώρα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής! Στάθης ή Άρης, Άρης ή Στάθης;

Από νωρίς το απόγευμα οι παίκτες του φετινού Survivor κατέφθασαν στο Άλσος Γαλατσίου προκειμένου να παρακολουθήσουν την βραδιά, η οποία θα έχει γεμάτη εκπλήξεις! Και σήμερα οι παίκτριες του ριάλιτι κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν με τις φανταστικές τους εμφανίσεις.

Ο ημιτελικός του Survivor ανέδειξε τον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα ως τους τελικούς διεκδικητές του μεγάλου επάθλου αξίας 100.000 ευρώ στο Survivor στον ΣΚΑΪ.

Νωρίτερα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου έμειναν εκτός τελικού καταλαμβάνοντας την τρίτη και την τέταρτη θέση μετά την ψηφοφορία του κοινού.

Απόψε, στη βραδιά του μεγάλου τελικού, ο Γιώργος Λιανός και οι Survivors, θα μοιραστούν μαζί μας ξεχωριστές στιγμές της πολύμηνης παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.

Εκπλήξεις και μουσικά happenings περιμένουν τόσο τους φιναλίστ όσο και το τηλεοπτικό κοινό το οποίο θα πρέπει να επιλέξει και το νικητή του φετινού Survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved