Ποιες είναι οι δυο φιναλίστ του Master Chef Junior;
Media

Ποιες είναι οι δυο φιναλίστ του Master Chef Junior;

Μαργαρίτα Μαρμαρά και Λίλιαν Εμβαλωτή: Αυτές είναι οι δυο γλυκύτατες φιναλίστα του Master Chef Junior που κατάφεραν να κερδίσουν τις γευστικές δοκιμασίες του παιχνιδιού και να οδηγηθούν στον μεγάλο τελικό. Ποια είναι όμως στην πραγματική ζωή τους τα κορίτσια;

Η Μαργαρίτα Μαρμαρά είναι μαθήτρια της Α' τάξης του Γυμνασίου και λατρεύει την Ιστορία ενώ αντιπαθεί τη Φυσική. Η πρώτη φορά που μαγείρεψε ήταν σε ηλικία 6 ετών, που ήταν επεισοδιακή γιατί μαγείρεψε κοτόπουλο, που ήταν δύσκολο, και σάλτσα μουστάρδας. Το αγαπημένο της φαγητό είναι κοτόπουλο με σάλτσα βουτύρου, λατρεύει την τάρτα με σοκολάτα αλλά αποφεύγει τα ρεβίθια. Όταν μεγαλώσει θα ήθελε να γίνει chef, ενώ θα ήθελε να μαγειρέψει για την Φαίη Σκορδά και θα την έφτιαχνε ψαρονέφρι με σάλτσα από μήλα (πράσινα) με άγριο ρύζι με πολλά βότανα.

Η Λίλιαν Εμβαλωτή είναι επίσης μαθήτρια της Α' τάξης του Γυμνασίου, λατρεύει τα Αρχαία και αντιπαθεί τα Μαθηματικά. Η πρώτη φορά που μαγείρεψε ήταν όταν ήταν Ε' Δημοτικού και έφτιαξε μακαρονάδα. Όταν μεγαλώσει θα ήθελε να έχει έναν δικό της χώρο στον οποίο θα μαγειρεύει για πολύ κόσμο. Το αγαπημένο της φαγητό είναι η μακαρονάδα με ψητά λαχανικά, ενώ από γλυκά προτιμά την τούρτα σοκολάτας και το σουφλέ σοκολάτας αλλά δεν αντέχει με τίποτα τις μπάμιες και τις αγκινάρες -από φαγητά- και το μιλφέιγ -από γλυκά. Αν έπρεπε να ετοιμάσει ένα πιάτο για έναν επώνυμο, αυτός θα ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον οποίο θα σέρβιρε υγρή τούρτα σοκολάτας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved