«Chart Show»: Ποιο είναι το δημοφιλέστερο χασάπικο όλων των εποχών;
Media

«Chart Show»: Ποιο είναι το δημοφιλέστερο χασάπικο όλων των εποχών;

Την Κυριακή, 11 Μαρτίου στις 21:00, θα δούμε τα πιο δημοφιλή χασάπικα όλων των εποχών.

Το «Chart*Show – Your Countdown» και η Ναταλία Γερμανού μας προσκαλούν σε μία διαδρομή με πασίγνωστα και πολυαγαπημένα τραγούδια των τελευταίων 75 χρόνων.

Σε αυτό το Top-30 θα συναντήσουμε τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Μίμης Πλέσσας, που ερμήνευσαν μοναδικά παλαιότεροι αλλά και νεότεροι αγαπημένοι καλλιτέχνες από τον Μάρκο Βαμβακάρη, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον Στέλιο Καζαντζίδη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι τον Πασχάλη Τερζή, την Καίτη Γαρμπή, την Πέγκυ Ζήνα και τον Κώστα Μακεδόνα. Ποιο τραγούδι βρίσκεται στην κορυφή; Ποιος συνθέτης θα έχει τα περισσότερα τραγούδια σε αυτό το Top-30;

Αυτή την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τη Μαρία Σταματέρη, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top-30.

Μουσικοί προσκεκλημένοι είναι οι Χαρούλα Λαμπράκη, Λένα Αλκαίου, Χρήστος Κυπριανίδης και η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. Επίσης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αφήνει για λίγο τον καναπέ για να ερμηνεύσει μία μεγάλη επιτυχία του Σταύρου Ξαρχάκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved