Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η Καραβάτου άδικα έφυγε από τον Alpha. Δεν θα χαθεί»

Gossip-tv Team

Για τους μεγάλους αντιπάλους της εκπομπής της «Πάμε πακέτο», για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που είναι πλέον απέναντί της, για τον Νίκο Μουρατίδη που την κατέκρινε στο παρελθόν αλλά και για πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα όπως για την Ευγενία Μανωλίδου μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία έδειξε να είναι ιδιαίτερα κουλ σε όλα τα επίπεδα.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της εκπομπής της όλα αυτά τα χρόνια ήταν το σίριαλ «Παρά πέντε». Η ίδια σχολίασε:

«Το «Παρά πέντε» ήταν ο πιο ισχυρός αντίπαλος. Είχε τέτοιο πέρασμα σε όλα τα επίπεδα των τηλεθεατών που ήταν ένας εξαιρετικός αντίπαλος αλλά ευτυχώς επιβιώσαμε». Σε ό,τι αφορά την Ευγενία Μανωλίδου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε μεταξύ άλλων στην Πρωινή Μελέτη: «Είναι πολύ καλή στη δουλειά της η Ευγενία. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα στον τρόπο που δουλεύει αλλά αφού επιστρέφει, δεν μου έχει λείψει». Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται τηλεοπτικά απέναντί της: «Τον Γρηγόρη τον αγαπώ πολύ, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια από τη Θεσσαλονίκη και δεν έχω να πω παρά μόνο καλά λόγια για εκείνον. Πήγε καλά και δόξα τω Θεώ δεν είχαμε ούτε εμείς απώλειες». Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Μουρατίδη που στο παρελθόν είχε καταφερθεί εναντίον της με διάφορους χαρακτηρισμούς, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Είναι μία πολύ ξεχωριστή τηλεοπτική περσόνα. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να μιλάει, να σχολιάζει, να κριτικάρει. Δεν έχω βολές κατά κανενός σ' αυτόν τον χώρο που λέγεται τηλεόραση. Είχε δικαίωμα να πει την άποψή του και την είπε, δεν θα τον κρίνω». Σε ό,τι αφορά την Κατερίνα Καραβάτου, αυτά που δήλωσε στον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και την ξαφνική αποχώρησή της από τον Alpha όταν της ανακοίνωσαν ενώ ήταν έγκυος πως κόβεται η εκπομπή της, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Νομίζω ότι η Κατερίνα είπε την αλήθεια της, αυτό ένιωθε και καλά έκανε. Ποιος μπορεί να πει ότι δεν είχε δίκαιο ή ποιος μπορεί να πει ότι δεν ήταν δυσάρεστη αυτή η εξέλιξη. Το έχω ξαναπεί ότι η Κατερίνα δεν θα χαθεί. Είμαι σίγουρη γι' αυτό». Τέλος, σε ό,τι αφορά το μέλλον του «Πάμε πακέτο», η παρουσιάστρια δήλωσε: «Είναι νωρίς ακόμα να γνωρίζω για του χρόνου για το «Πακέτο», δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ακόμα». Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved