Μετεωρολόγος μηνύει κανάλια του CBS επειδή προσέλαβαν νεαρές, ελκυστικές γυναίκες
Media

Μετεωρολόγος μηνύει κανάλια του CBS επειδή προσέλαβαν νεαρές, ελκυστικές γυναίκες

Ο μετεωρολόγος του Λος Άντζελες, Κάιλ Χάντερ κατέθεσε μήνυση χθες για εργασιακές διακρίσεις εναντίον του CBS και των τηλεοπτικών σταθμών του KCBS και KCAL υποστηρίζοντας ότι οι αιτήσεις του για αντίστοιχες θέσεις εργασίας απορρίφθηκαν επειδή αυτός δεν ήταν νέα και όμορφη γυναίκα.

Στη μήνυση, σύμφωνα με το enimerosi24, αναφέρεται ότι, οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν να προσλάβουν νεαρές και ελκυστικές κοπέλες ως μετεωρολόγους στα δελτία υψηλής τηλεθέασης αντί για άνδρες, με στόχο να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης του ανδρικού κοινού.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε καμιά ευκαιρία ο σαραντάρης Χάντερ με τα άψογα επαγγελματικά προσόντα, σε αντίθεση με τις νεαρές. Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, μία από τις κοπέλες που προσλήφθηκαν δεν διέθετε ούτε πιστοποιητικό από την Αμερικάνικη Μετεωρολογική Εταιρεία.

Ο Χάντερ δήλωσε ότι όταν ζήτησε το λόγο από μάνατζερ του KCAL πήρε την απάντηση ότι ο σταθμός μεταδίδει πολλά αθλητικά προγράμματα που στοχεύουν σε ανδρικό κοινό και ότι «εσύ δεν είσαι αυτό που θα 'θελαν να βλέπουν οι άνδρες».

Το ύψος και το είδος της αποζημίωσης που απαιτεί ο Χάντερ δεν έγινε γνωστό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved