Ο μικρός που εντυπωσίασε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», έχει κυκλοφορήσει cd!
Media

Ο μικρός που εντυπωσίασε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», έχει κυκλοφορήσει cd!

Ο 14χρονος που εντυπωσίασε στο σόου "Ελλάδα έχεις ταλέντο" με την εκπληκτική φωνή του σύμφωνα με την «Πρωινή μελέτη», έχει κυκλοφορήσει και cd!

Ο μικρός ονομάζεται Γιώργος Ιωάννου! Σύμφωνα με το ShowTime-cy, ο μικρός είναι από την Κύπρο και ήταν ο νικητής του πρώτου «Get On Stage», του μεγαλύτερου Κυπριακού τηλεοπτικού talent show για παιδιά, ο οποίος με την καταπληκτική φωνή τενόρου που διαθέτει, μάγεψε κοινό και κριτές και του έδωσαν απλόχερα την πρώτη θέση! Είναι κάτοικος Λατσιών ενώ φοιτά στο ιδιωτικό σχολείο Pascal της Λευκωσίας...

Αν και τρίτη γυμνασίου, ο Γιώργος Ιωάννου έχει φωνή που ακούγοντάς την δεν καταλαβαίνεις ότι ανήκει σε μικρό παιδί αλλά σε σπουδαίο τενόρο. Μαθητής του Γυμνασίου σήμερα, ο Γιώργος Ιωάννου μετρά ήδη πέντε χρόνια σπουδές στο τραγούδι και τρία στο πιάνο ενώ έχει συμμετάσχει σε πάνω από 20 κονσέρτα για φιλανθρωπικούς σκοπούς τα τρία τελευταία χρόνια καθώς και σε διαγωνισμούς τραγουδιού για νέα ταλέντα με μεγάλες διακρίσεις πάντοτε. Δεν είναι τυχαίο ότι ίνδαλμά του είναι ο Λουτσιάνο Παβαρότι και ότι τελειώνοντας το σχολείο έχει σκοπό να τελειοποιήσει τις μουσικές του σπουδές του στην Ιταλία. Ο Γιώργος έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «O Holy Night», όπου ερμηνεύει με τη μαγευτική φωνή του, πασίγνωστες χριστουγεννιάτικες μελωδίες στα αγγλικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved