Love and Hate: Το μεγαλύτερο poll της ελληνικής showbiz συνεχίζεται!
Media

Love and Hate: Το μεγαλύτερο poll της ελληνικής showbiz συνεχίζεται!

Πέρασε κιόλας ένας μήνας από την ημέρα που τo gossip-tv.gr εγκαινίασε το μεγαλύτερο poll της ελληνικής showbiz το «Love and Hate»! Και ήρθε η ώρα για τα πρώτα τελικά αποτελέσματα.

Κάθε μήνα το Love and Hate θα μηδενίζει τις έως εκείνη τη στιγμή ψήφους του και η ψηφοφορία θα ξεκινάει από την αρχή. Γιατί όλα αλλάζουν, συμπεριλαμβανομένων και των συναισθημάτων μας για κάποιους ανθρώπους.

Τον Μάρτιο λοιπόν που μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη μηνιαία ψηφοφορία σας με τεράστια επιτυχία και χιλιάδες ψήφους, το top 5 των πιο αγαπητών και των πιο μισητών επωνύμων έχει ως εξής:

Most Loved

Φαίη Σκορδά, Κώστας Βουτσάς, Ελένη Μενεγάκη, Χαρούλα Αλεξίου και Κάτια Δανδουλάκη.

Most Hated

Ευάγγελος Βενιζέλος, Άδωνις Γεωργιάδης, Τζούλια Αλεξανδράτου, Άννα Διαμαντοπούλου και Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Το gossip-tv.gr σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε ψήφο αγάπης ή μίσους (Love and Hate) σε ανθρώπους που ανήκουν στο χώρο της showbiz, στον αθλητικό, στον επιχειρηματικό ή πολιτικό τομέα πατώντας ένα απλό κλικ στο εικονίδιο που αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά σας. Είστε εκνευρισμένοι με κάποιον από την showbiz; Απεχθάνεστε κάποιον από τον χώρο της πολιτικής; Έχετε λοιπόν την δυνατότητα στο Love and Hate να δώσετε τη δική σας ψήφο μίσους! Λατρεύετε έναν καλλιτέχνη; Θαυμάζετε έναν μπασκετμπολίστα ή ποδοσφαιριστή, μπορείτε με ένα απλό κλικ στο Love and Hate να τον κατατάξετε στους αγαπημένους σας! Love and Hate... το μεγαλύτερο poll της ελληνικής showbiz και όχι μόνο, είναι εδώ! Για να δούμε ποιοι θα ξεχωρίσουν αυτόν τον μήνα! Μην ξεχνάτε ότι εσείς αποφασίζετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved