Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για πρώτη φορά για την μετακίνησή της στην μεσημεριανή ζώνη
Media

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για πρώτη φορά για την μετακίνησή της στην μεσημεριανή ζώνη

Η Ελεονώρα Μελέτη γράφει για πρώτη φορά για την μετακίνησή της στην μεσημεριανή ζώνη. Η παρουσιάστρια έγραψε τα συναισθήματά της  στο editorial της στο queen.gr, καθώς σήμερα ένας κύκλος  έκλεισε στην επαγγελματική της ζωή αφού αποχαιρέτησε την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» που παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια.

Έχουν περάσει μόλις λίγα λεπτά από την προβολή της τελευταίας «Πρωινής Μελέτης»... Και δυσυτυχώς, δεν ήταν ζωντανή...


Σέβομαι το δικαίωμα του εργαζομένου να απεργήσει , αλλά αναγνωρίζω και το δικό μου δικαίωμα στην εργασία, το δικό μου δικαίωμα να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας, όλα αυτά τα χρόνια και μας έφτασαν στην κορφή του γέλιου, της δημιουργικότητας, της αγάπης για τη δουλειά μας, αλλά και της τηλεθέασης.

Η "Πρωινή Μελέτη", τελείωσε...ή μάλλον καλύτερα, μετακομίζει.

Ήταν Αύγουστος του 2008 όταν παραθέριζα στη Μεθώνη...Ήμουν ευτυχισμένη, ερωτευμένη πολύ και ανακουφισμένη που είχε πάρει τέλος η μακροχρόνια περιπέτεια της υγείας μου. Ήμουν όμως και αποφασισμένη να μην ξανασχοληθώ με την τηλεόραση καθώς είχα πληγωθεί πολύ από ανθρώπους και καταστάσεις του χώρου.

«Δεν είναι για μένα αυτή η πιάτσα.» Έλεγα στον εαυτό μου.

«Έγω είμαι άνθρωπος τρυφερός, που θέλει αγάπη και δεν μπορεί να κάνει κακό σε κανέναν, δεν μπορώ να αφήσω άλλους να κάνουν κακό σ εμένα την ίδια». Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved