Νικολέττα Ράλλη: «Έκλαψα και ακόμα κλαίω για το κόψιμο της εκπομπής μου»
Media

Νικολέττα Ράλλη: «Έκλαψα και ακόμα κλαίω για το κόψιμο της εκπομπής μου»

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής που παρουσίαζε "Made in Star".

Η πρώτη της αντίδραση μόλις έμαθε ότι κόβεται η εκπομπή της ήταν: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Είχα δεθεί με όλα τα παιδιά της ομάδας και στενοχωριέμαι που δεν θα είμαστε μαζί. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ότι η εκπομπή δεν πήγαινε καλά και γι' αυτό ο σταθμός αποφάσισε να την κόψει. Όταν με κάλεσε η διευθύντριά μου στο γραφείο της και μου ανακοίνωσε ότι θα καταργηθεί η πρωινή ζώνη του σταθμού, μου υπογράμμισε ότι δεν είχε ακούσει ούτε μία φορά από τα ανώτερα στελέχη ότι το Made in Star δεν άρεσε. Έκλαψα και ακόμα κλαίω. Όταν ήμουν στο γραφείο της διευθύντριάς μου συγκρατήθηκα, αλλά μετά, όταν συναντήθηκα με την αρχισυντάκτριά μου, τη Μαρία Γιαχνάκη, δεν άντεξα» είπε χαρακτηριστικά στο OK.

Λόγω της απεργίας δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει τον κόσμο και στεναχωρέθηκε:

«Ασφαλώς και στενοχωρήθηκα. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι ίσως δεν ήρθε η ώρα ακόμα για να πω "γεια'»

Αν της ζητήσουν να παραμείνει στο κανάλι, ως μέλος του πάνελ μιας εκπομπής δήλωσε: «Δεν υποτιμάω καμία δουλειά, καμία θέση και καμία εργασία, αλλά δεν πιστεύω ότι θα μου έκανε τέτοια πρόταση το κανάλι».

Άραγε με τι ψυχολογία παρουσίαζε την εκπομπή όταν διάβασε ότι θα σταματήσει;

«Η ψυχολογία μου ήταν πολύ άσχημη και προσπαθούσα να το κρύψω, όχι μόνο από τους τηλεθεατές, αλλά και από τους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής. Πολλοί μπορεί να πίστευαν ότι εγώ γνώριζα κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι αλήθεια. Στενοχωριόμουν και στενοχωριέμαι πρώτα για τους άλλους και μετά για μένα, γιατί δεν είναι ότι σταματάει μόνο μία εκπομπή. Σταματάει μια ολόκληρη βάρδια και αυτό μεταφράζεται σε θέσεις εργασίας στο μοντάζ, στην παραγωγή, στη δημοσιογραφική ομάδα, παντού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved