Τι συμβαίνει με Τρέμη-Καψή-Τσίμα-Καρχιλάκη στο Mega;
Media

Τι συμβαίνει με Τρέμη-Καψή-Τσίμα-Καρχιλάκη στο Mega;

Δύσκολα τα πράγματα στο Mega εξαιτίας του συμφωνητικού που ζητήθηκε από τους ιθύνοντες του καναλιού να υπογράψουν δημοσιογράφοι και παρουσιαστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Μεγάλο κανάλι ζήτησε από τους εργαζόμενους να υπογράψουν ένα συμφωνητικό το οποίο ουσιαστικά μηδενίζει τα χρόνια προϋπηρεσίας και τις αποζημιώσεις σε ενδεχόμενες μελλοντικές απολύσεις.

Από τις πρώτες αντιδράσεις ήταν εκείνη της Μαρίας Καρχιλάκη η οποία αρνήθηκε να το υπογράψει με όποια συνέπεια έχει αυτό. Όμως, στην ίδια σκέψη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν και η Όλγα Τρέμη, ο Παύλος Τσίμας, ο Mανώλης Καψής και άλλοι συνάδελφοι.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν η τελεσίδικη απόφαση των δημοσιογράφων να παρθεί σήμερα μετά όμως από τις αντιδράσεις μετατέθηκε η ημερομηνία για μετά τις εκλογές αφού αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχουν υπολογίσει οι υπεύθυνοι του Mega θα είναι μεγάλο πλήγμα η απώλεια αυτών των προσώπων.

Φήμες πάντως θέλουν ο Alpha να «τρίβει» τα χέρια του με αυτή την κίνηση του Mega αφού θα ήθελε να ενσωματώσει πολλά από τα μεγάλα ονόματα του Mega στη συχνότητά του. Εν αναμονή των εξελίξεων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved