Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Στα ερωτικά τρίγωνα κανείς δεν ξέρει ποιά πλευρά είναι η σωστή και πως θα καταλήξουν»
Media

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Στα ερωτικά τρίγωνα κανείς δεν ξέρει ποιά πλευρά είναι η σωστή και πως θα καταλήξουν»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Είναι στιγμές» και είναι μέσα σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι έχουν πέραση τα ερωτικά τρίγωνα στο κοινό.

«Ίσως γιατί δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει, δεν είναι η βατή σχέση, με την κανονική ροή των πραγμάτων και αυτό ιντριγκάρει τον κόσμο. Αισθάνομαι ότι τα ερωτικά τρίγωνα και στη ζωή αλλά και στην τέχνη είναι πάντα σε μια εκκρεμότητα. Κανείς δεν ξέρει ποιά πλευρά είναι η σωστή και πως θα καταλήξουν. Αυτή η αναρώτηση νομίζω κρατά τον τηλεθεατή σε εγρήγορση», δήλωσε στο περιοδικό TvZάπινγκ.

Η ηρωίδα που υποδύεται, η «Λήδα» έχει το παιδί του «Στέφανου», ο οποίος όμως έχει, ήδη, σχεδιάσει τη ζωή του με μια άλλη γυναίκα. Πώς θα τη δούμε να αντιδρά;

«Όπως έχουμε ήδη, παρακολουθήσει και όπως θα δούμε και στο μέλλον, αυτός που έρχεται σε ανοιχτή κόντρα με τον Στέφανο είναι ο πατέρας της. Εκείνη δεν θα προσπαθήσει να τον εκβιάσει, δεν είναι ο τύπος της εξάλλου. Έχει ζητήματα ανοιχτά με τον Στέφανο, όχι όμως τόσο ερωτικά όσο ανθρώπινα. Μην ξεχνάμε ότι είναι και ο πατέρας του παιδιού της, οπότε με αυτόν τον τρόπο έχουν συνδεθεί για πάντα. Δεν πιστεύω όμως ότι μπορεί να τον δεχτεί πίσω μετά από όλα αυτά. Ούτε αυτό θέλει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved