Η AstroQueen Bella Κυδωνάκη, οι Άγγελοι και το προσωπικό της  δράμα που έγινε δημιουργία
Media

Η AstroQueen Bella Κυδωνάκη, οι Άγγελοι και το προσωπικό της δράμα που έγινε δημιουργία

Η νέα συνεργάτιδα του astrology.gr, Μπέλλα Κυδωνάκη, απέκτησε πλέον το δικό της blog με τίτλο astroQueen Bella.

Η διάσημη αστρολόγος, μίλησε στο gossip-tv.gr για το λόγο που αποφάσισε να δημιουργήσει το προσωπικό της blog, για την επιστήμη της αστρολογίας, το λόγο που την οδήγησε σε αυτή αλλά και για τον άγγελό της, το γιο της Γιάννη, που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Πόσα χρόνια ασχολείστε με την αστρολογία; Τι σας έκανε να μπείτε στη διαδικασία να αρχίσετε να μελετάτε τα άστρα;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα μια μεταφυσική ανησυχία και από τα 15 μου χρόνια άρχισα να ψάχνω απαντήσεις.

Πιστεύετε πως κάποιος βρίσκει απαντήσεις στην αστρολογία ή απλώς είναι η ανάγκη των ανθρώπων να πιστέψουν σε κάτι;

Μπορεί κάποιος να βρει αρκετές απαντήσεις μέσα από την αστρολογία. Μέσα από την αστρολογία ψάχνουμε και βρίσκουμε τον εαυτό μας. Η πρόγνωση είναι το τελευταίο κομμάτι. Στην Αμερική, ο πρόεδρος των αστρολόγων μας είχε πει πως η πρόγνωση είναι η showbiz της αστρολογίας. Το βασικό είναι η αυτογνωσία δηλαδή βλέποντας τον αστρολογικό χάρτη κάποιου μπορούμε να μάθουμε πράγματα για τον εσωτερικό του κόσμο. Οι αστρολόγοι πρέπει να παίζουν και λίγο το ρόλο του ψυχολόγου, γι' αυτό κι εγώ πήγα και τελείωσα ψυχολογία γιατί αλλιώς ένιωθα ελλιπής. Βέβαια, εδώ να διευκρινίσουμε πως δεν κάνω ψυχολογική στήριξη στους πελάτες μου, κάνω αστρολογικό couching. Λειτουργώ λίγο διαφορετικά από τους συναδέλφους μου. Προσπαθώ στους πελάτες μου να βγάλω το δυναμικό στοιχείο, να καταλάβουν τις δυνάμεις τους και αν προχωρήσουν. Δεν τους αποδυναμώνω και δεν τους αποδεκατίζω με πράγματα που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν.

Είστε υπέρ του προσωπικού αστρολόγου; Κι αν ναι γιατί;

Το ιδανικό είναι να έχει κάποιος προσωπικό αστρολόγο γιατί στον αστρολόγο ανοίγεις την ψυχή σου και δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι με όλους. Πρέπει να ψάξει κανείς και να βρει τον αστρολόγο που του «πηγαίνει» περισσότερο. Εγώ δουλεύω σε άλλη κλίμακα γιατί κάνω και σεμινάρια ενεργειακά. Ο άλλος, όμως, που θα πάει σε ένα αστρολόγο θα το κάνει επειδή έχει ένα πρόβλημα, ένα πόνο. Όταν είμαστε καλά δεν ψαχνόμαστε. Πάει κάποιος σε έναν αστρολόγο για να πάρει ελπίδα, να νιώσει λίγο καλύτερα.

Πώς αποφασίσατε να κάνετε το δικό σας blog στο astrology.gr;

Το astrology.gr είναι ένα site που μπορώ να το εμπιστευθώ, δουλεύουν πολύ αξιόλογοι συνάδελφοι με εμπειρία, γνώση και ιδιαίτερη μόρφωση και έτσι θεώρησα ότι θα ήταν το καλύτερο να συμμετέχω κι εγώ στο site με το δικό μου blog. Επίσης, όλα όσα γράφονται στο astrology.gr, είναι έγκυρα, οι αστρολόγοι είναι εξοικειωμένοι με τον κόσμο και αυτό μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ακόμη ένας λόγος που το ξεκίνησα είναι ότι εμείς οι αστρολόγοι θέλουμε ένα feed back από τον κόσμο, να δούμε πώς μας βλέπουν, αν βγαίνουν όλα όσα λέμε και πολλά άλλα και αυτό ήταν ακόμα ένας λόγος που ήθελα να αποκτήσω μια πιο άμεση σχέση με τον κόσμο.

Η σχέση σας με το διαδίκτυο;

Είχα ανέκαθεν σχέση με το διαδίκτυο και τώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία είπα να την αξιοποιήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γιατί κάποιος να επιλέξει να διαβάσει το blog σας; Τι θα βρει μέσα;

Μπαίνοντας κάποιος στο blog μου, astroQueen Bella, μπορεί να βρει τα πάντα, από μαθήματα αυτογνωσίας – δεδομένου ότι από κάπου θα έχει βρει τον αστρολογικό του χάρτη -, μπορεί να διαβάσει τις καθημερινές προβλέψεις και μπορεί και να καλύψει και το πνευματικό του κομμάτι. Στόχος του blog είναι να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του αναγνώστη. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η αστρολογία είναι μια πνευματική τέχνη και παλιά αποτελούσε τη γνώση των βασιλέων, ήταν μια γνώση ιερή, γιατί μέσα από την αστρολογία, οι παλαιοί έλεγαν πως εκδηλώνεται το θείο.

Ποιες είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις που σας κάνει ο κόσμος και τι είναι αυτό που θέλει να του «πουν» τα άστρα;

Πρώτα απ' όλα ο κόσμος ενδιαφέρεται για τα αισθηματικά, στη συνέχεια για τα επαγγελματικά, μετά τα οικονομικά και τέλος τα υπαρξιακά.

Πιστεύετε ότι ένας άνθρωπος μπορεί να βρει όλα όσα θέλει για τα άστρα στο διαδίκτυο; Μπορεί όχι μόνο να ενημερωθεί αλλά και να μάθει από αυτό;

Σίγουρα μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για πολλά πράγματα, ειδικά από το astrology.gr, αλλά προς Θεού δεν μπορεί να γίνει κάποιος αστρολόγος μόνο διαβάζοντας κείμενα. Αυτό πρέπει ο κόσμος να το καταλάβει γιατί έτσι γίνονται τα μεγαλύτερα λάθη, εγκλήματα. Γιατί αν κάποιος αρκεστεί σε αυτά που ακούει, χωρίς όμως να γνωρίζει καλά, πολλές φορές δημιουργείται πανικός κι αυτό θα ήθελα να το σταματήσω μέσα από το blog μου. Η αστρολογία συνδράμει και βοηθάει στην εξέλιξη του ανθρώπου και όχι στο να μεγαλώσει τις φοβίες του. Κι αυτή είναι η βασική μου αρχή.

Μια από τις στήλες σας λέγεται «Πορεία προς το φως» και είναι αφιερωμένη στον δικό σας άγγελο, το γιο σας, Γιάννη, που έφυγε νωρίς και κατ' επέκταση σε όλους τους αγγέλους. Γράφοντας αυτή τη στήλη νιώθετε πως γαληνεύει η ψυχή σας; Απαλύνεται ο πόνος;

Για μένα αυτή η στήλη σημαίνει πάρα πολλά. Ένιωσα πως ήταν η μεγάλη βοήθεια που πήρα από το Θεό το ότι μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να εκφραστώ μέσα από το blog για όλα όσα αισθάνομαι και μου έκανε κάπως καλό. Όταν περνάς ένα τόσο τραγικό γεγονός ο πόνος δεν σταματάει απλώς πρέπει κάπου να εκτονωθεί και μένα η γραφή με βοήθησε πάρα πολύ και επειδή έχω μιλήσει και με άλλες μανάδες νιώθουν το ίδιο. Γιατί σε τόσο μεγάλο πόνο, έχεις την ανάγκη από κάπου να πιαστείς, έχεις ανάγκη από ελπίδα. Κρατήθηκα από αυτό μέσα μου για να μπορέσω να αντέξω αυτό τον τεράστιο πόνο. Εγώ επέλεξα αρχικά να γράψω για αγγέλους γιατί θεωρώ πως είναι τα πιο κοντινά ψυχικά όντα που μας φέρνουν κοντά με το Θεό. Και αυτό ήταν και το πρώτο κείμενο που έγραψα για το γιο μου. Και γι ΄αυτό το λόγο ευχαριστώ το astrology.gr, για την ευκαιρία που μου έδωσε.

Έχετε νιώσει ή βιώσει κάποιο σημάδι από τον δικό σας άγγελο;

Μέσα μου ένιωσα σαν να έγινε ένα άνοιγμα πιο βαθύ, σαν να υπάρχει φως και ελπίδα. Επίσης, μου στάθηκε σε όλο αυτό πολύς κόσμος και παρατήρησα πως σαν Έλληνες είμαστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι.

Αν υπήρχε η δυνατότητα να του πείτε κάτι, μια λέξη, μια φράση και να το ακούσει τι θα ήταν αυτό;

«Είμαι σίγουρη ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα και θα βρεθούμε πολύ σύντομα ξανά μαζί.» Και δεν εννοώ ότι θα πεθάνω αλλά νιώθω ότι ζει, ότι δεν έχει χαθεί. Αλλά εντάξει όλος αυτός ο μεγάλος πόνος, τι να σας πω, ζω έναν εφιάλτη και το γράψιμο μου έχει δώσει την ευκαιρία να ξεκολλάει λίγο το μυαλό μου από τις αμέτρητες σκέψεις.

Γνωρίζοντας καλύτερα την Μπέλλα Κυδωνάκη

Η Μπέλλα Κυδωνάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία είχε μεγάλη αγάπη σε όλα τα μεταφυσικά θέματα, την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και την τέχνη. Όταν τελείωσε το Λύκειο ξεκίνησε να κάνει κλασσικές σπουδές. Σταθμός στην ζωή της η αγγελία μαθημάτων από μια σχολή Αστρολογίας. Από εκεί και πέρα αλλάζουν όλα. Πήγε κόντρα με την οικογένεια της για να φύγει από την εξασφαλισμένη δουλειά της και να μπει στον Αστρολογικό δρόμο. Επίκεντρο πάντα η αγάπη της για τον Άνθρωπο και επιδίωξη της πάντα η βελτίωση και η γνώση του εαυτού.

Για αυτό συγχρόνως με την Αστρολογία (INSTITUT RAIT) τελειώνει τις σπουδές της στην ψυχολογία, στην ομοιοπαθητική, στις ενεργειακές θεραπείες, στην Ιστορία Τέχνης, και στην φιλοσοφία σε συνδυασμό με την Αρχαία Ελλάδα. Ο συνδυασμός όλων αυτών της ανοίγει δρόμους και την βοηθάει να διδάσκει τους ανθρώπους με ποιο τρόπο θα εκμεταλλευτούν όλο το δυναμικό τους που υποδεικνύεται από έναν αστρολογικό χάρτη. Να αλλάζουν την μοίρα τους και να αποδυναμώνουν τις αρνητικές πεποιθήσεις οι οποίες τους βασανίζουν και τους χαλάνε την ζωή. Έκανε ταξίδια σε πολλά μέρη του κόσμου με στόχο να συλλέξει γνώσεις και πληροφορίες ακόμα και από αρχαία κείμενα για την Αστρολογία. Από το 1997 και μετά αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές (AVALON SCHOOL OF ASTROLOGY).

Κάθε χρόνο συμμετέχει σε αστρολογικά συνέδρια στα διάφορα μέρη της Αμερικής όπου ειδικεύεται στην Χρηματιστηριακή Αστρολογία. Από το 1999 μέχρι και το 2004 έζησε μόνιμα στο Μαϊάμι όπου έκανε ένα μεγάλο κύκλο από διάσημους και επώνυμους πελάτες. Το 2004 άρχισε τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και έγινε ευρέως γνωστή.

Το τελευταίο της δημιούργημα είναι η συμμετοχή της σε ένα βιβλίο Φιλοσοφίας «περί μνήμης και αναμνήσεως» (απόδοση στα κείμενα του Αριστοτέλους στα Μικρά Φυσικά από τις εκδόσεις Οσελότος). Τέλος τον τελευταίο χρόνο παρουσιάζει μια σειρά διαλέξεων και σεμιναρίων με κέντρο την Μεταφυσική Αστρολογία και την εξελικτική πορεία του Ανθρώπου στην περίοδο που διανύουμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved