Οι απορίες της Μενεγάκη για το ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός
Media

Οι απορίες της Μενεγάκη για το ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός

Με τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ ξεκίνησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια ήταν ενθουσιασμένη με τη νίκη του Ολυμπιακού και με το ότι επιτέλους έγινε κάτι θετικό που χάρισε στους Έλληνες χαμόγελα και περηφάνια μέσα στην τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη, όσο περνούσε η ώρα και η κουβέντα για τον αγώνα συνεχιζόταν με τους συνεργάτες της στο πάνελ, είχε πολλές απορίες οι οποίες προκάλεσαν γέλιο.

Η παρουσιάστρια όπως δήλωσε δεν ήξερε ποιοι παίζουν με τον Ολυμπιακό έβλεπε απλώς να ρίχνουν μια μπάλα. Εντύπωση επίσης της προξένησε το ποσό που άκουσε πως έδωσαν οι Ρώσοι για τα συμβόλαια των παικτών τους και πίστευε πως με αυτά τα λεφτά (30 εκ. ευρώ), αγόρασαν το γήπεδο.

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε τη φράση «μπήκαν μέσα τα ελληνόπουλα» η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε: «Πριν τι έπαιζαν, άλλοι; Από άλλη ομάδα;» Ενώ δεν ήξερε αν ο Ολυμπιακός είναι οι άσπροι ή οι κόκκινοι. Όσο για το ότι παίζαμε στην Τουρκία της προξένησε ακόμη μια απορία: «Στην έδρα τους παίζαμε; Γιατί πήγαμε τόσο μακριά;»

Στο τέλος, οι συνεργάτες της, της είπαν πως τελείωσε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τώρα ξεκινάει το ελληνικό πρωτάθλημα όπου θα παίξει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό πέντε παιχνίδια. «Γιατί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα παίξουν πέντε παιχνίδια, αφού παίζουν οι δυο τους;», ρώτησε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved