Media

Γιώργος Παπαδάκης: «Αυτό που έζησα ήταν μια οδυνηρή εμπειρία!»

Gossip-tv Team

«Είχα ακούσει πάρα πολλά, είχα δει πάρα πολλά, αλλά δεν τα είχα ζήσει. Τα έζησα! Και αυτό για μένα είναι μια οδυνηρή εμπειρία. Ένιωσα την ανάγκη κάποια στιγμή να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο. Δεν ήταν στημένο. Το ένιωσα», δηλώνει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη και μίλησε για την απίστευτη εμπειρία που έζησε ζωντανά στην εκπομπή του και την βίαιη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ακόμα σοκαρισμένος και δεν μπορούσε αν πιστέψει όλα όσα συνέβησαν μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό λίγες ώρες νωρίτερα. Ο παρουσιαστής συνέχισε να περιγράφει τα συναισθήματά του και να εξηγεί τη μετέπειτα στάση του, λέγοντας:

«Ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη αλλά στη συνέχεια το μετάνιωσα.Γιατί συγγνώμη; εφόσον φάνηκε ξεκάθαρα κάτι το οποίο πρέπει να γνωρίζουμε και να συνυπολογίζουμε όλοι μας. Και αν είναι κακό να το απομονώσουμε. Και έχουμε τρόπο. Και είναι πολύ κοντά! Δέκα μέρες από σήμερα!»

Στο τέλος, κατέληξε πως «όσο οξεία και να είναι η αντιπαράθεση, δεν καταλήγει σε κλωτσιές, μπουνιές και γροθιές».

Η τραγική ειρωνία της υπόθεσης, είναι πως λίγη ώρα νωρίτερα, ο Γιώργος Παπαδάκης, απευθυνόμενος στον Ηλία Κασιδιάρη, του είχε πει πως τον τελευταίο καιρό τον βλέπει πιο ήρεμο.

Τονίζει δε, πως τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη αυτή και την έκρηξη του υποψηφίου της «Χρυσής Αυγής».

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved