Media

Η οργή του Λιάγκα για το ωμό φαγητό: «Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας»!

Gossip-tv Team

Σήμερα, όπως κάθε Παρασκευή, η εκπομπή «Πρωινό mou» είχε τον διαγωνισμό μαγειρικής! Τρεις ήταν οι διαγωνιζόμενοι νεαρής ηλικίας, όμως δεν μαγείρεψαν και τόσο καλά!

Η Φαίη Σκορδά έφαγε χωρίς να γνωρίζει ωμό αυγό! Ο Άκης Πετρετζίκης διαπίστωσε πως ήταν άψητο στο εσωτερικό του το πρώτο φαγητό. Η Φαίη όμως που δεν είχε ακούσει αυτά που είπε ο σεφ έφαγε από το σχεδόν ωμό σουφλέ! Όταν η παρουσιάστρια κατάλαβε τι είχε φάει τότε είπε: «Με αφήσατε να φάω ωμό αυγό» και το επαναλάμβανε συνέχεια! Μάλιστα κάποια στιγμή είπε: «Δεν αισθάνομαι καλά»!

Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας που δεν του άρεσε τίποτε και έβαζε χαμηλούς βαθμούς τόνισε: «Κινδυνεύει η ζωή μας! Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας.. Παίζουμε με τη ζωή μας! Βαρέα και ανθυγιεινά θα παίρνουμε στο τέλος». Και σαν να μην έφτανε αυτό, τον εξόργισε και η βαθμολογία της Μαίρης Συνατσάκη που έβαλε 8! «Αυτή η υποκρισία στην τηλεόραση να είμαστε όλοι καλοί με όλους! Να πας να το φας όλο τώρα» και επέμενε! Ενώ ο Λιάγκας βαθμολόγησε το τρίτο πιάτο με 1 και δήλωσε: « Μας έφερε ένα άψητο πράγμα που δεν τρωγότανε»!

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved