Ιωάννα Παππά: «Ποτέ δεν σνόμπαρα την tv»
Media

Ιωάννα Παππά: «Ποτέ δεν σνόμπαρα την tv»

Η Ιωάννα Παππά γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο δεν την εξαργύρωσε και σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τους λόγους.

Πολλοί έκαναν λόγο για σνομπάρισμα της ηθοποιού καθώς στη συνέχεια ακολούθησε άλλη πορεία. «Όχι, δεν τη σνόμπαρα ποτέ. Απλώς, απείχα για ένα διάστημα γιατί ήταν μεγαλύτερη η ανάγκη μου να είμαι σε κάτι άλλο. Γενικά, δεν σνομπάρω. Δεν μου αρέσει και θεωρώ ότι είναι εγωιστικό στοιχείο. Δεν ανήκω σ' αυτούς τους ανθρώπους. Έχω εγωισμό, αλλά σε άλλους τομείς. Απείχα γιατί έπρεπε να αφοσιωθώ σ' αυτό που είχα ανάγκη να κάνω. Υπήρχε εποχή που έκανα πρόβα, παράσταση και γύρισμα. Αυτό δεν αντέχεται για πολύ καιρό και θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουν για μεγάλο διάστημα». Γιατί όμως δεν εξαργύρωσε την επιτυχία που γνώρισε;

«Αυτό μπορείς να το κάνεις αν σκοπός σου είναι η επιτυχία. Εμένα δεν ήταν. Προέκυψε κάποια στιγμή με τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, και χάρηκα πολύ με αυτό που έγινε εκείνη την περίοδο. Γιατί κάποια στιγμή βγαίνουν προς τα έξω πολύ λανθασμένες εντυπώσεις» και συνεχίζει εξηγώντας στο TvΈθνος:

«Ότι σνόμπαρα, έστω και σε εισαγωγικά, μια εποχή. Αυτό δεν ισχύει. Ήταν μια περίοδος που την ευχαριστήθηκα πολύ, δούλεψα με καλούς συνεργάτες και βγήκε πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν ήταν τότε αυτοσκοπός μου η επιτυχία και γι' αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να εξαργυρώσω κάτι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved