Ποιος δήλωσε: «Ευτυχώς που βρέθηκε ο Λιάγκας να σταματήσουν τα τσιφτετέλια στις Πρωινές εκπομπές»
Media

Ποιος δήλωσε: «Ευτυχώς που βρέθηκε ο Λιάγκας να σταματήσουν τα τσιφτετέλια στις Πρωινές εκπομπές»

Το «Πρωινό mou» μετράει δυο πολύ επιτυχημένες χρονιές στην ελληνική τηλεόραση αλλά παρόλα αυτά οι κριτικές για την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega και τους παρουσιαστές του διίστανται.

Άλλοι λένε πως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας άλλαξαν λίγο τα πράγματα στην ψυχαγωγία κι άλλοι πως νομίζουν ότι βρίσκονται σπίτι τους γεγονός που είναι κατακριτέο. Ο Γιώργος Σατσίδης, όπως φαίνεται ανήκει στην πρώτη κατηγορία αφού επικροτεί την εκπομπή και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον παρουσιαστή της. «Το περιεχόμενο της εκπομπής τους είναι ψυχαγωγικό, χωρίς να είναι γελοίο. Ευτυχώς που βρέθηκε ο Λιάγκας και σταματήσαμε να βλέπουμε αγώνες μπάσκετ με πανελίστες σε τηλεοπτικά πλατό, τσιφτετέλια και ανούσιες συζητήσεις με ερωτικά υπονοούμενα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Espresso».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Μovies & Stars», μιλάει ακόμα και για τα υπερτιμημένα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και για την αρχή... του τέλους! «Υπήρξαν πολλά υπερτιμημένα πρόσωπα σε αμοιβές και δημοσιότητα από εβδομαδιαία έντυπα που σκαρφίζονταν και στήριζαν ευφάνταστα ειδύλλια. Αν τα δίκτυα είχαν μετριάσει τις υπέρογκες αμοιβές στο πρόσφατο παρελθόν, ίσως να μην έχαναν τη δουλειά τους τόσοι πολλοί άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες», λέει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved