Γιώργος Παπαδάκης: Η μείωση που του ζήτησαν από τον ΑΝΤ1 και το κακό κλίμα
Media

Γιώργος Παπαδάκης: Η μείωση που του ζήτησαν από τον ΑΝΤ1 και το κακό κλίμα

Δύσκολα τα πράγματα ανάμεσα στη σχέση του Γιώργου Παπαδάκη και των ιθυνόντων στον ΑΝΤ1.

Εδώ και αρκετές ημέρες ο παρουσιαστής έχει εκφράσει με ποικίλους τρόπους τη δυσαρέσκειά του για όσα γίνονται στο κανάλι του Αμαρουσίου και αφορούν τον ίδιο και το μέλλον του στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καρφί» όλα αυτά έγκειται στα οικονομικά και στις μειώσεις που έχουν ζητηθεί στο Γιώργο Παπαδάκη. Το κανάλι φέρεται να του έχει ζητήσει δραματική μείωση των αποδοχών του κατά τουλάχιστο 50%!

Οι πιέσεις αυτές έκαναν τον Γιώργο Παπαδάκη να δημοσιοποιήσει το παράπονό τους προς το κανάλι, αλλά και τον ίδιο τον ΑΝΤ1 να επανεξετάζει σοβαρά τη διατήρηση της ζώνης, αλλά και του επί 20ετίας παρουσιαστή της. Η αλήθεια είναι πως διαφήμιση πλέον στα κανάλια έχει ελαχιστοποιηθεί με αποτέλεσμα οι καναλάρχες να μην μπορούν εύκολα να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις απαιτήσεις των παρουσιαστών. Δεδομένου και ότι ο Γιώργος Παπαδάκης είναι το δεύτερο καλύτερα αμειβόμενο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα στο deal.

Αυτά, λοιπόν, δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις όμως ο παρουσιαστής του «Πρωινό ΑΝΤ1» έχει δείξει τόσα χρόνια ότι στηρίζει το κανάλι που εργάζεται κι έτσι θα σκεφτεί πολύ σοβαρά τα γεγονότα και πιθανόν θα υπάρξει επανεξέταση των πραγμάτων μέχρι την τελική απόφαση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved