Media

Έξαλλη η Τσαπανίδου! Αποχώρησε η Κανέλλη!

Gossip-tv Team

Η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου «Σκαϊ τώρα»!

Οι δυο κυρίες μίλησαν για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, την κρίση και τι πρέπει να κάνουνε τα κόμματα!

Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια λέει: « Αυτό είναι μοντέλο ΚΚΕ Ελλάδας... του ΚΚΕ Ελλάδας; Είναι μοντέλο δικό μας... εδώ... ελληνικό; Προσπαθώ να θυμηθώ που στο καλό το έχω ξανακούσει». Και τότε η βουλευτής του ΚΚΕ της απαντά σε έντονο ύφος: «Μα ναι βεβαίως Κουμμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος... Εάν θέλεις μόνο μοντελάκια παραγωγής εξωτερικού τότε έχεις εκ των πραγμάτων και στον ελληνικό λαό μηδενική, μηδενική εμπιστοσύνη ότι ο ελληνικός λαός μπορεί τις ιδέες του και τις πολιτικές του... τα προϊόντα που παράγονται με συνθήκες Μπαγκλαντές δεν θα παραχθούν στην Ελλάδα στα πλαίσια της ανταγωνιστικότητας με μισθούς Μπαγκλαντές».

Η Πόπη Τσαπανίδου τότε είπε «Πρέπει να πάμε σε διαφημίσεις»! Και όταν γύρισε από τις διαφημίσεις, η Λιάνα Κανέλλη είχε φύγει από την εκπομπή και η παρουσιάστρια ήταν σε έξαλλη κατάσταση!

Η Πόπη Τσαπανίδου φανερά εκνευρισμένη είπε: «Έχουμε επιστρέψει από τις διαφημίσεις, οι οποίες κράτησαν λίγο παραπάνω απ' ότι τα συνηθισμένα μας Πράγματι όπως παρατηρείται κάτι συνέβη κατά τη διάρκεια του διαλλείματος... Είμαι σε δυσάρεστη θέση να σας πω ότι στις διαφημίσεις έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με την κυρία Λιάνα Κανέλλη και τους συντελεστές της εκπομπής «Συντέλειας». Ξέφυγε λίγο το πράγμα ίσως από τα όρια χωρίς βέβαια να υπάρχει καμία πρόθεση να την ενοχλήσουμε... Ελπίζω να επανέλθει! Να της ζητήσουμε συγγνώμη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved