Media

Ζαρίφη-Παπαδάκης: «Βγήκαν τα… μαχαίρια»!

Gossip-tv Team

«Μελιστάλακτοι» ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Νίκος Παπαδάκης στη συνέντευξη που παραχώρησαν για την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή όσον αφορά στη συνεργασία τους στο ραδιόφωνο.

Η δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως ο συμπαραγωγός της τη θέλει, της έχει κάνει πρόταση γάμου, της σπάει τα νεύρα και τον προσέλαβαν στο ραδιόφωνο για το χιούμορ του. Από την άλλη ο Νίκος Παπαδάκης ομολογεί πως περνάει δύσκολα με την Κατερίνα Ζαρίφη. Όλα αυτά φυσικά στα πλαίσια της πλάκας που κάνουν μεταξύ τους και βγαίνει και στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή αφού και οι δύο έχουν άψογη συνεργασία και είναι πολύ χαρούμενοι γι' αυτό.

«Μου αρέσει πάρα πολύ, είμαι και πρωινός τύπος. Να απασχολώ τα μέσα και να μην έχω κάτι να πω, δεν το κάνω ποτέ. Μου λείπει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό», δήλωσε ο Νίκος Παπαδάκης. Ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε πως αγαπάει πολύ το ραδιόφωνο και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον παρουσιαστή. Δεν παρέλειψε βέβαια να μιλήσει και για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη λέγοντας πως φέτος είναι πιο τρελή από ποτέ.

Μαζί τους για αυτή την εβδομάδα στο ραδιόφωνο βρίσκεται και η Δούκισσα Νομικού η οποία δυσκολεύεται λίγο με το πολύ πρωινό ξύπνημα αλλά το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο. Η Δούκισσα μίλησε και για τη συμμετοχή της στο «ΟΛΑ» αλλά και για τη σχέση της με το Χρήστο Χολίδη.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved