Media

Νέα τηλεοπτική πρόταση για τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Gossip-tv Team

Το ξυπνητήρι της Σίσσυς Χρηστίδου ξεκίνησε να χτυπάει πάλι πολύ πρωί...

Η παρουσιάστρια για μια εβδομάδα τουλάχιστον βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Ζαρίφη και του Νίκου Παπαδάκη στην ραδιοφωνική τους εκπομπή. Εκεί την «πέτυχε» και η κάμερα του Star όπου τους μίλησε για τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια αλλά και την προηγούμενη τηλεοπτική της εμπειρία στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

«Τα θέματα μου με τη περσινή χρονιά δεν αφορούσαν την εκπομπή ήταν ένα περιβάλλον εξαιρετικά ισορροπημένο. Πέρασα πολύ ωραία!» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου τονίζοντας πως «Ο Χρήστος ήταν ένας άνθρωπος που μου στάθηκε πολύ και με στήριξε όταν εγώ δεν ήμουν πολύ καλά οπότε το θέμα μας δεν ήταν μέσα ποτέ αλλά εκτός».

Όσο για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις αναφέρει: «Θα δούμε. Γίνονται κάποιες συζητήσεις αλλά θα δούμε. Ποτέ δεν λέω τι συζητάω.». Ενώ ξεκαθαρίζει πως είναι ανοιχτή σε κάθε πρόταση αφού το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 έχει λήξει και δεν είναι δεσμευμένη.

Τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει εμμέσως πλην σαφώς πως ενώ δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο Dancing δεν δέχτηκε γιατί δεν «το έχει» καθόλου. «Δεν το έχω είμαι όμως πολύ καλή τηλεθεάτρια. Δεν θα συμμετείχα όμως εύκολα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved