Media

Αποκλειστικό: Το λάθος του Ant1 στο «Your Face Sounds Familiar»

Gossip-tv Team

Κυριακή χθες και στον Ant1 απολαύσαμε το «Your Face Sounds Familiar»! Ήταν μία βραδιά αφιερωμένη στην Eurovision, μιας και μπήκαμε στην τελική ευθεία του μουσικού διαγωνισμού!


Ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο πέμπτο live του «Your face sounds familiar» τραγούδησε το «OPA», που ερμήνευσε το 2010 ο Γιώργος Αλκαίος και οι φίλοι του και κατάφεραν επάξια να κατακτήσουν την όγδοη θέση!
Ποιο όμως είναι το μεγάλο λάθος του καναλιού του Αμαρουσίου; Την ώρα που ο Κωνσταντίνος Καζάκος τραγουδούσε το «OPA»,στο super με τα credits του τραγουδιού περνούσαν οι δημιουργοί! Οι υπεύθυνοι έγραψαν πώς οι στίχοι είναι της Νίκης Σπυροπούλου αντί των Γιάννη Αντωνίου& Friends! Όταν το τραγούδι τελείωσε ουδείς παρατήρησε το λάθος. Μάλιστα, η Κατερίνα Γκαγκάκη χαρακτήρισε το τραγούδι «τσαπατσουλιά». Φαίνεται πώς επηρεάστηκαν από αυτή την τσαπουτσουλιά και έκαναν και αυτή προχειροδουλειά... αφού ούτε έψαξαν να βρουν ποιοι είναι οι δημιουργοί, ούτε έγραψαν σωστά τον τίτλο του τραγουδιού. Γράφθηκε, μεταξύ άλλων, «Ώπα», ενώ το σωστό είναι «OPA!». Ποιος τελικά έκανε τσαπατσουλιά; Τα σχόλια δικά σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved