Μαρία Μπακοδήμου: «Με τον Φώτη δεν ‘καήκαμε’ τηλεοπτικά»
Media

Μαρία Μπακοδήμου: «Με τον Φώτη δεν ‘καήκαμε’ τηλεοπτικά»

Για την πολύχρονη συνεργασία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο τον οποίο παραδέχεται πως δεν θα άλλαζε εύκολα μιλάει η Μαρία Μπακοδήμου.

Όταν ερωτάται ποια είναι η πιο αγαπημένη της ζώνη, η παρουσιάστρια δηλώνει: «Πραγµατικά έχουµε περάσει από όλες τις ζώνες, εκτός από την πολύ πρωινή. Είναι ωραία και η εβδοµαδιαία, έχεις τη δυνατότητα να τη δουλέψεις µε περισσότερη λεπτοµέρεια και να έχεις καλύτερη ποιότητα, αλλά είναι πολύ ελκυστικό αυτό το καθηµερινό ραντεβού µε τους τηλεθεατές. Το καθηµερινό µού πάει πολύ περισσότερο από το εβδοµαδιαίο και το ζωντανό βασικά. ∆εν µ' αρέσουν καθόλου οι εγγραφές».
Σε αυτό που έχει δηλώσει κατά καιρούς, ότι δηλαδή δεν θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικά χωρίς τον Φώτη, εμμένει για ακόμα μία φορά η Μαρία καθώς δηλώνει στη real:
«Ενα talk show είναι πιο προσωπική υπόθεση, γιατί ο κάθε παρουσιαστής µπορεί να προσεγγίσει µε άλλον τρόπο έναν καλεσµένο και να βγάλει άλλα πράγµατα. Μπορεί να είναι ελκυστικό ώστε να το κάνει κανείς µόνος του, αλλά δεν το έχω σκεφτεί και δεν µου έχει τύχει. Ωστόσο, όπως κι αν έχει, θα προτιµούσα να δουλεύω µε τον Φώτη». Όσο για το πού οφείλει τη διάρκειά της αυτή η συνεργασία χρόνων, η Μαρία Μπακοδήμου απαντά: «Νοµίζω ότι απέναντι στον κόσµο έχουµε δοκιµαστεί τόσα χρόνια, έχουµε αποδείξει την ειλικρίνειά µας. Ως προσωπικότητες, δεν πλασάραµε κάτι που δεν είµαστε. Αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση, αυτό είµαστε. ∆εν «καήκαµε», δεν «καταναλώσαµε» τον εαυτό µας σε προβολή χωρίς λόγο. Στηριχτήκαµε µόνο στη δουλειά και εµφανιζόµαστε µόνο όταν έχουµε να πούµε κάτι για τη δουλειά µας. Ο,τι κάνουµε, το κάνουµε µε µεράκι και κούραση. ∆εν πάµε να κοροϊδέψουµε κανέναν, γιατί αυτό που κάνουµε το αγαπάµε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved