Μυρωδάτες νοστιμιές στις "Γλυκές αλχημείες"
Νόστιμες και μυρωδάτες συνταγές για ψωμιά μας προτείνουν ο Στέλιος Παρλιάρος και οι βοηθοί του στις «Γλυκές Αλχημείες» που θα προβληθούν αύριο στο Mega.
Ο μετρ της ζαχαροπλαστικής και η ομάδα του μας δείχνουν πώς να φτιάξουμε Sally Lunn Cake, ένα ψωμί τύπου μπριός, μικρά ψωμάκια Scones και ένα εύκολο και γρήγορο ψωμί χωρίς μαγιά. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα δίνονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία του Sally Lunn Cake, όπως την καταγωγή, τη διάδοσή του και την προέλευση της ονομασίας του.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ