Χρύσα Παππά – Ευγενία Συριοπούλου: Τα δυο κορίτσια του «Αρχοντή» αποκαλύπτονται…
Media

Χρύσα Παππά – Ευγενία Συριοπούλου: Τα δυο κορίτσια του «Αρχοντή» αποκαλύπτονται…

Οι χαρισματικές και τηλεοπτικές γυναίκες του Αρχοντή, η χαμηλών τόνων κόρη του Ζωή και η δυναμική αγαπημένη του Ανία, μιλούν για τους ρόλους που υποδύονται, για την τέχνη τους, για την ευτυχία της ζωής.


-Λένε ότι οι ηθοποιοί χρειάζονται συνεχώς επιβεβαίωση και ότι ο κόσμος κινείται γύρω από αυτούς, ανήκετε σε αυτή την κατηγορία;

«Ποιος το λέει αυτό; Όχι, δεν συμφω¬νώ. Αυτό ισχύει για το οποιοδήποτε επάγγελμα. Έχει να κάνει με τους ανθρώπους», λέει η Χρύσα Παππά ενώ η Ευγενία Συριοπούλου συμπληρώνει: «Είναι αστείο να πιστεύουμε κάτι τέτοιο στις μέρες μας. Ο κόσμος έχει πάρα πολλά θέματα ν' αντιμετωπίσει στην καθημερινότητα του. Δεν ανήκω σε καμία "ειδική" κατηγορία, είμαι ένας πολύ κανονικός άνθρωπος που αγωνίζομαι καθημερινά στις επάλξεις».


Έχετε βρεθεί αντιμέτωπη με κάποιο σημαντικό δίλημμα και πώς το ξεπεράσατε;
«Αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο. Όποτε όμως αντιμετωπίζω διλήμματα, προσπαθώ να δίνω λίγο χρόνο στον εαυτό μου για ν' αποφασίσω με ηρεμία», λέει η Χρύσα Παππά ενώ η Ευγενία Συριοπούλου συμπληρώνει: «Έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπούν και τους αγαπώ και όταν βρίσκομαι σε μια δύσκολη κατάσταση τους συμβουλεύομαι και ξεπερνώ πολλά εμπόδια», λέει μιλώντας στο περιοδικό Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved