Media

Καραμέρος για Σκορδά-Λιάγκα: «Υποστηρίζουν καλύτερα το κουτσομπολιό»

Gossip-tv Team

O Γιώργος Καραμέρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μελέτησέ το» και μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη για τις εκπομπές, την τηλεθέαση και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους παρουσιαστές.

Ο Γιώργος Καραμέρος είπε για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:«Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και από τη στιγμή που το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό, σίγουρα είναι ένα πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό ζευγάρι. Ο Γιώργος επειδή τον παρακολουθώ και τελευταία μιλάμε με κάποια μηνύματα και βλέποντάς τον από την αρχή της σεζόν είναι πραγματικά αληθινός και υποστηρίζει με αφοσίωση αυτό που κάνει».
Και συνέχισε να λέει για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη: «. Αυτή η ζώνη ήθελε πολύ χαλαρά πράγματα. Δεν το μετάνιωσα, με έκανε να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα. Επειδή όμως ήταν κρίσιμη στιγμή με τους αγανακτισμένους και τα μνημόνια δεν μπορούσα να κάνω τον χαμογελαστό και έξω να γίνεται χαμός. Και το πληρώσαμε. Όταν φέρνεις τους αγανακτισμένους στο στούντιο και απέναντι υπάρχει πιάνο, παπούτσι, μόδα που αρέσουν στις γυναίκες, αυτό δε θα σε βοηθήσει στην τηλεθέαση μακροπρόθεσμα».
Και κατέληξε: «Τον πρώτο χρόνο πήγαμε πολύ καλά με τη λογική της θεαματικότητας. Το δεύτερο χρόνο όμως ήταν η Φαίη και ο Γιώργος, ένα ζευγάρι που έφτιαχνε τη ζωή του, μπορούσαν να υποστηρίξουν καλύτερα το lifestyle και το κουτσομπολιό. Εγώ δεν είμαι πολύ καλός κουτσομπόλης, δεν το' χω αυτό το πράγμα, είμαι πιο σκληρή φυσιογνωμία, ό,τι και να συζητήσω το πάω στο ενημερωτικό, στο κοινωνικό, στο πολιτικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved