Παύλος Τσίμας: «Με το Mega χωρίσαµε πολύ φιλικά»
Media

Παύλος Τσίμας: «Με το Mega χωρίσαµε πολύ φιλικά»

Όταν ο Παύλος Τσίμας στο τέλος της περυσινής σεζόν αποφάσισε να φύγει από το κανάλι όπου τον είχαμε συνηθίσει, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς ανθρώπους της δημοσιογραφίας αλλά και τους απλούς τηλεθεατές.

Πώς όμως έγινε αυτή η αλλαγή; Έγινε σε ήρεμο κλίμα ο... χωρισμός του από το Mega και πώς είναι το κλίμα τώρα; Ο ίδιος απαντά σε όλα...

Πώς είναι οι σχέσεις µε τους παλιούς σας συνεργάτες στο Mega;

«Με το Mega χωρίσαµε πολύ φιλικά. Μου πρότειναν τον Σεπτέµβριο να συνεχίσω ως σχολιαστής στο δελτίο αλλά να διακοπεί η εκποµπή «Έρευνα» για λόγους οικονοµίας. Απάντησα ότι αυτό δεν µε ενδιέφερε. Επανήλθαν και µου ζήτησαν να συνεχίσω και την εκποµπή, αλλά θεώρησα ότι ήταν καλύτερο να σταµατήσω. Ήταν ένα φιλικό διαζύγιο. Με τους συναδέλφους µου, εννοείται, δεν υπήρξε κανένα διαζύγιο».

Με ποιο σκεπτικό διαµορφώνετε την ατζέντα της εκποµπής σας «Η τελευταία λέξη»;

«Με το ίδιο που είχα πάντοτε στις εκποµπές µου. ∆ιαλέγω ένα θέµα που να µε ενδιαφέρει εµένα πρώτα απ' όλα. Και να νιώθω ότι έχω κάτι ενδιαφέρον ή καινούργιο να πω. Άλλο αν δεν το καταφέρνω πάντα».

Έπειτα από 20 χρόνια, καταλαβαίνετε ποια θέµατα θα σας φέρουν τηλεθέαση;

«Ε, δεν είναι δύσκολο να µαντέψει κανείς τι θα κάνει σχετικά µεγαλύτερη ή µικρότερη τηλεθέαση. ∆εν χρειάζεσαι 20 χρόνια να το µάθεις. Αλλά από την άλλη δεν θυµάµαι να έχω διαλέξει ποτέ ένα θέµα ή έναν καλεσµένο µε κριτήριο τι τηλεθέαση µαντεύω ότι θα φέρει. Ποτέ δεν µε ενδιέφερε αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved