Χρήστος Φερεντίνος: «Ό,τι έχω κάνει έχει γίνει µε πολύ ιδρώτα»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Ό,τι έχω κάνει έχει γίνει µε πολύ ιδρώτα»

Για το πού οφείλεται η επιτυχία του «'Ακου τί είπαν» που παρουσιάζει αλλά και για το πόσο καλομαθημένος είναι ως παρουσιαστής μιλάει ο Χρήστος Φερεντίνος...

Το «Ακου τι είπαν» συνεχίζει την επιτυχία. Ποιο είναι το µυστικό;

«Έχει δηµιουργηθεί ένα πολύ ωραίο τηλεοπτικό περιβάλλον, µε αποτέλεσµα όποιος παρακολουθεί το παιχνίδι, αλλά και όποιος έρχεται, να περνάει καλά. Είναι ένα παιχνίδι που έχει εναλλαγές, ταχύτητα και πλάκα».

Πώς θα χαρακτηρίζατε το ελληνικό κοινό;

«Είναι δύσκολο κοινό, επιφυλακτικό. Το θέµα, λοιπόν, είναι πάντα να καταφέρνεις να του κεντρίζεις το ενδιαφέρον. Για να γίνει αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά».

Είστε, ωστόσο, από τους «καλοµαθηµένους» παρουσιαστές.

«∆εν είµαι από τους ανθρώπους που τα περιµένουν όλα έτοιµα. Άρα, µε αυτή την έννοια δεν είµαι καλοµαθηµένος. Είµαι, όµως, κακοµαθηµένος γιατί πολλά από τα κόνσεπτ που έχω κάνει ο κόσµος τα αγάπησε. Ό,τι έχω κάνει έχει γίνει µε πολύ ιδρώτα, ακόµη και τα κόνσεπτ που δεν πήγαν πολύ καλά, εγώ είχα δουλέψει σκληρά. Η αποδοχή του κόσµου για εµένα δεν είναι δεδοµένη. ∆εν είναι καθόλου ευχάριστο να αντιµετωπίζεις την απόρριψη του κοινού. Ειδικά όταν ένα κόνσεπτ πήγαινε καλά και στην πορεία αυτό αντιστρέφεται - είναι δυσάρεστο. Τότε χρειάζεται λογική και όχι συναίσθηµα. Πολλοί παρουσιαστές και εγώ κάποιες φορές την έχουµε πατήσει γιατί δεν καταλαβαίνουµε ότι δεν έχουµε µια αιώνια σύµβαση σε κάτι. Μπορεί να έχουµε ηµεροµηνία λήξεως πιο σύντοµη απ’ ό,τι ενδεχοµένως θα θέλαµε. Πρέπει, ειδικά αυτές τις εποχές που διανύουµε, να το καταλάβουµε αυτό και να γίνουµε πιο πρακτικοί. Χρειάζεται ψυχραιµία και να µην έχεις υπεραναπτυγµένο το Εγώ σου. Εγώ µέσα στα χρόνια έχω δουλέψει αρκετά πάνω σε αυτό».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved