Ελένη Τσαγκά: «Είµαι πολύ ευτυχισµένη µε τον Νίκο»
Media

Ελένη Τσαγκά: «Είµαι πολύ ευτυχισµένη µε τον Νίκο»

Η ζωή της Ελένης Τσαγκά, η οποία µας ενηµερώνει καθηµερινά το απόγευµα µέσα από το δελτίο ειδήσεων του Star, άλλαξε όταν το βλέµµα της πρωτοσυναντήθηκε µε την καθαρή µατιά του Νίκου Γδοντέλη, όπως συνηθίζει να διηγείται και η ίδια σε φίλους της για τη στιγµή της γνωριµίας της µαζί του.

Έµελλε να είναι ο άνθρωπος που θα άλλαζε ριζικά της ζωή της και θα την έκανε να χαµογελά και πάλι. Μετά το αθόρυβο διαζύγιό της από τον εφοπλιστή ∆ηµήτρη Τζανετάτο, ο Νίκος ήταν εκείνος που της χάρισε µία νέα προοπτική και την έκανε να ατενίζει το µέλλον µε ακόµα µεγαλύτερη αισιοδοξία, µετά βέβαια τα δίδυµα παιδιά της, τον Βαγγέλη και τη Μαρίνα, που σήµερα είναι πέντε ετών. «Είµαι πολύ ευτυχισµένη µε τον Νίκο», αρκείται να δηλώσει στη Real η δηµοσιογράφος, η οποία εδώ και δύο χρόνια απολαµβάνει µια ευτυχισµένη σχέση στο πλευρό του.
Ήταν Αύγουστος του 2013 όταν η δηµοσιογράφος συνάντησε για πρώτη φορά τον Νίκο, ο οποίος είναι επιχειρηµατίας στον τοµέα συµβουλευτικής και πιστοποιήσεων. Ήταν µία από τις σπάνιες εξόδους που έκανε εκείνον τον καιρό και όπως αποδείχθηκε ήταν καθοριστική για το µέλλον της, αφού από εκείνο το βράδυ οι δυο τους παραµένουν αχώριστοι. Η απόφασή τους πριν από λίγο καιρό να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όµορφο διαµέρισµα στον Πειραιά µε θέα τη θάλασσα δεν ξάφνιασε τον περίγυρό τους. Όλο το προηγούµενο διάστηµα είχαν καταφέρει να χτίσουν µια αρµονική σχέση, τόσο µεταξύ τους όσο και µε τα παιδιά που έχουν από τους προηγούµενους γάµους τους. Ο Νίκος διατηρεί µια άψογη σχέση µε τα δίδυµα παιδιά της Ελένης κι εκείνη έχει δηµιουργήσει µία πολύ τρυφερή σχέση µε τον γιο του επιχειρηµατία από τον πρώτο του γάµο, τον Γιάννη. Μάλιστα, πρόσφατα που είχε τα γενέθλιά του, η Ελένη ανέλαβε να φτιάξει την τούρτα για το πάρτι του, η οποία εντυπωσίασε τους πάντες. Η ενασχόλησή της µε τη ζαχαροπλαστική είναι µία µεγάλη αδυναµία της ίδιας, την οποία και... χρησιµοποιεί για να κάνει ευτυχισµένους τους ανθρώπους που αγαπά.
Όσοι τους συναναστρέφονται µιλούν για ένα πολύ ευτυχισµένο ζευγάρι, που όσο περνάει ο καιρός δένεται όλο και περισσότερο. Πριν από λίγες εβδοµάδες µάλιστα, η Ελένη και ο Νίκος είχαν την ευκαιρία να κάνουν και το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό. Έφυγαν µε προορισµό το Μπορντό της Γαλλίας, όπου είχαν την ευκαιρία να αλλάξουν παραστάσεις και να αφιερώσουν χρόνο για να διασκεδάσουν, κάτι που τους λείπει πολύ. Απόλαυσαν βόλτες στην γοητευτική Παλιά Πόλη, δοκίµασαν αυθεντική γαλλική κουζίνα, συνοδεία καλού κρασιού και γέµισαν µε όµορφες αναµνήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved