Τάσος Τέλλογλου: «Υπάρχουν στιγµές που έχω κάνει λάθη»
Media

Τάσος Τέλλογλου: «Υπάρχουν στιγµές που έχω κάνει λάθη»

Έναν μικρό απολογισμό της πορείας του στη δημοσιογραφία κάνει ο Τάσος Τέλλογλου ο οποίος παραδέχεται πως έκανε λάθη τα οποία όμως όπως τονίζει στη Real, φρόντισε να διορθώσει...

Αποφεύγετε την κοσµική δηµοσιότητα. Έχετε αναρωτηθεί αν θα ήταν πιο αποδοτικό το να είχατε ακολουθήσει άλλο δρόµο;

«∆εν έχω παράπονο, γιατί η δικιά µας γενιά έζησε την περίοδο της ακµής της δηµοσιογραφίας και έβγαλε αρκετά χρήµατα. Έπειτα, σε αυτή τη δουλειά που κάνω εγώ, η πολλή έκθεση δεν ξέρω αν βοηθά πάντα. Φυσικά και θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν, αλλά φανταστείτε να πηγαίνεις σ’ ένα µικρό µέρος να ψάξεις κάτι και σε λίγο να ξέρουν όλοι ότι ήσουν εκεί».

Τελικά, η δηµοσιογραφία είναι λειτούργηµα ή µια κανονική δουλειά;

«Σίγουρα δεν παράγει σαπούνι ούτε καφέ. Έχεις µια ευθύνη σε αυτούς που σε παρακολουθούν και σε διαβάζουν. Η εµπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται µε τα χρόνια και µπορεί να γκρεµιστεί σε πολύ λίγο διάστηµα. Από αυτή την άποψη είναι λειτούργηµα».

Εσείς έχετε µετανιώσει για κάποιες επιλογές σας;

«Υπάρχουν στιγµές που έχω κάνει λάθη. Στιγµές, δηλαδή, που θα µπορούσα να έχω ακούσει πιο πολύ και µια δεύτερη άποψη την οποία υποτίµησα και τελικά µπορεί να οδηγήθηκα σε λάθος συµπέρασµα. Αλλά έχω φροντίσει να το διορθώσω. ∆εν υπάρχει κάτι καλύτερο στη δηµοσιογραφία από το να παραδέχεσαι ότι έχεις κάνει απλώς ένα λάθος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved