Στην Αθήνα θα… ξεκαλοκαιριάσει ο «Όμορφος Κόσμος» λόγω περικοπών
Media

Στην Αθήνα θα… ξεκαλοκαιριάσει ο «Όμορφος Κόσμος» λόγω περικοπών

Μπορεί οι πρωινές εκπομπές το καλοκαίρι να δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές σε νησιά και μέρη μακριά από την Αθήνα, η πεντάδα του «Όμορφου κόσμου το πρωί» όμως φέτος θα περάσει τους καυτούς μήνες στα studios του Mega.


Οι υπεύθυνοι του σταθμού έκαναν βαρβάτες περικοπές στο budget της εκπομπής με αποτέλεσμα να κοπούν τα ταξίδια που θα έκανε η πρωινή εκπομπή ανά την Ελλάδα.
Από τη μια το χαμηλό budget και από την άλλη οι «επιδόσεις» της πρωινής εκπομπής στα νούμερα τηλεθέασης, οι οποίες δεν είναι καθόλου ικανοποιητικές για το κανάλι, ανάγκασαν τον Πέτρο Μπούτο να… αναλάβει δράση και να κρατήσει του πέντε παρουσιαστές εντός των… πυλών!
Μπορεί όμως η απόφαση για περικοπές να πάρθηκε από τον διευθυντή προγράμματος του Mega, το μπαλάκι των ευθυνών όμως, για τη μη αναμενόμενη απόδοση του «Όμορφου κόσμου» πέφτει στην Έλενα Κατραβά. Ο σταθμός χρεώνει σε εκείνη την όχι καλή πορεία της εκπομπής εξαιτίας της λανθασμένης επιλογής της όσον αφορά τα πρόσωπα που τοποθετήθηκαν την συγκεκριμένη ζώνη και εκπομπή. Αυτό, σύμφωνα με το σταθμό, ήταν το "φάουλ" που οδήγησε στην «αποδυνάμωση» της ζώνης στα μηχανάκια της Agb, άρα και στη οικονομική της απόδοση στο κανάλι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved