Νάνσυ Ζαμπέτογλου:«Το κουτσοµπολιό ενδιαφέρει όλους τους ανθρώπους ακόµη και αν δεν το παραδέχονται»
Media

Νάνσυ Ζαμπέτογλου:«Το κουτσοµπολιό ενδιαφέρει όλους τους ανθρώπους ακόµη και αν δεν το παραδέχονται»

Για τον τρόπο που επιλέγει να πάρει συνεντεύξεις από τους καλεσμένους της στην εκπομπή “Join us”, για το κουτσομπολιό αλλά και το ποια είναι η αγαπημένη της στήλη στο μαγκαζίνο μιλάει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Το κουτσοµπολιό πουλάει ακόµη;

«Το κουτσοµπολιό ενδιαφέρει όλους τους ανθρώπους, ακόµη και αν δεν το παραδέχονται. ∆εν µπορείς να είσαι εντελώς έξω από αυτό. Όλοι έχουν την τάση να µαθαίνουν τι κάνουν οι άλλοι, πόσο µάλλον όταν αυτοί είναι αναγνωρίσιµοι».

Το κουτσοµπολιό που αφορά τη δική σου ζωή πώς το χειρίζεσαι;

«Έχεις δει κανέναν να ασχολείται µε τη δικιά µου ζωή; (γέλια). Είµαστε παντρεµένοι µε τον Νάσο Γαλακτερό, έχουµε παιδί, δεν έχω µια ζωή που ενδιαφέρει κάποιο περιοδικό».

Όταν ένα πρόσωπο σου αρνηθεί συνέντευξη, επιµένεις;

«Εξαρτάται από το πόσο µε ενδιαφέρει. Εµείς δεν έχουµε καµιά διάθεση να απειλήσουµε ή να πιέσουµε κάποιον. Όποιος δεν θέλει να µοιραστεί µια πληροφορία για τη ζωή του, ας µην το κάνει, µε γεια του µε χαρά του»!

Εκτός από τις συνεντεύξεις που κάνεις, ποια είναι η αγαπηµένη σου στήλη στην εκποµπή;

«Μου αρέσει πολύ η µόδα, γιατί µου αρέσει να τη βλέπω. Μου αρέσουν οι ιστορίες που διηγούνται άνθρωποι στην εκποµπή, δεν µιλάω για τους επώνυµους, και τα city life γιατί µαθαίνω τι γίνεται στην πόλη».

Έχεις ως κριτήριο ένα πρόσωπο που πουλάει για να το επιλέξεις, ώστε να του πάρεις συνέντευξη;

«Όχι! Το «πουλάει» δεν υπάρχει. Για εµένα σηµασία έχει αυτός ο άνθρωπος που είναι απέναντί µου να έχει να µου πει µια ιστορία. Ισα-ίσα αποφεύγουµε τα πρόσωπα που βγαίνουν πολύ συχνά στην τηλεόραση. Αν παρατηρήσεις, εµείς βγάζουµε πρόσωπα που είναι λιγότερο προβεβληµένα. Θεωρώ πολύ τιµητικό που έχουµε φιλοξενήσει ανθρώπους όπως η Σοφία Φιλιππίδου, η Μίνα Αδαµάκη, η Αντζελα Γκερέκου και πολλοί άλλοι που µου διαφεύγουν αυτή τη στιγµή..».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved