Media

Ποιος είπε τελικά άλουστη την Καστάνη, ο Παπανώτας ή η Τσιμτσιλή; Η Καινούργιου τους «κάρφωσε»

Gossip-tv Team

Χθες η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στο Happy Day και είπε πως ο Δημήτρης Παπανώτας την είπε σε μία προηγούμενη εκπομπή άλουστη... Έλα μου όμως που δεν την είχε πει ο Δημήτρης και την απάντηση μας την έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου που πρόβαλε ένα χαρακτηριστικό βίντεο στην εκπομπή της, Λόγω Tivis .

«Ευτυχώς Δημήτρη μου που χθες ενστικτωδώς ήθελα να σε στηρίξω, που να ήξερα πως εγώ τελικά έκανα αυτά τα σχόλια και όχι εσύ. Βέβαια να την είπα άλουστη αποκλείεται γιατί είμαι κυρία με Κ κεφαλαίο» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα μετά την προβολή του βίντεο από το Λόγω Tivis .
Tι είχε πει η Σταματίνα Τσιμτσιλήγια την Καστάνη; «Το μαλλί της κυρίας Καστάνη είναι το επιμελώς ατημέλητο. Είναι το μαλλί που το Σάββατο έχεις κάνει γενική καθαριότητα και έχει λαδωθεί και δεν έχεις προλάβει να πας να το φτιάξεις γιατί το κομμωτήριο έκλεισε» είχε πει!
Και τόνισε: «Την αγαπάμε πάρα πολύ την Ελένη Καστάνη. Έχουμε χιούμορ και μας αρέσουν αυτές οι στιγμές. Έχουμε αποδείξει πως ό, τι λέμε, το λέμε με καλή διάθεση και με χιούμορ χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε κανέναν»!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved