Πρέλεβιτς: «Μου έλεγαν ‘Περιµέναµε ότι θα είσαι ψώνιο και σε βρίζαµε από το πρωί έως το βράδυ’»
Media

Πρέλεβιτς: «Μου έλεγαν ‘Περιµέναµε ότι θα είσαι ψώνιο και σε βρίζαµε από το πρωί έως το βράδυ’»

Για τον πρώτο καιρό που συνάντησε τη δημοσιότητα, όταν ήταν ακόμα 20 χρονών, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της «Star Ελλάς» μιλάει η Άννα Πρέλεβιτς.

Η εξωτερική εµφάνιση σε βοήθησε στην τηλεόραση;

Θεωρώ ότι τελικά βοηθάει σε οποιαδήποτε δουλειά. Αν και εµένα µε είχε δυσκολέψει λίγο, όταν είχα πρωτοβγεί Σταρ Ελλάς, δεν µε ήξερε κανείς και ήµουν ένα ψηλό και άγνωστο κορίτσι, 20 χρόνων. Απλώς θεωρώ ότι δεν θα σε κρίνουν για πολύ καιρό µε γνώµονα µόνο την εξωτερική σου εµφάνιση. Αν έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό στη δουλειά, έχεις ωραία προσωπικότητα, ωραίο χαρακτήρα και είσαι χαµηλών τόνων, σε καταλαβαίνει ο άλλος από τα πρώτα δύο λεπτά. Θυµάµαι όταν είχα βγει Σταρ Ελλάς, η πρώτη µου δουλειά ήταν στον ΑΝΤ1. Οι συνεργάτες µου τότε µου είχαν εξοµολογηθεί: «Περιµέναµε ότι θα είσαι ψώνιο και σε βρίζαµε από το πρωί έως το βράδυ». Είναι λογικό, πολλές φορές επικρατεί η προκατάληψη πως οι ευπαρουσίαστοι άνθρωποι είναι ψώνια. Ωστόσο, εγώ σε αυτή τη δουλειά δεν έχω γνωρίσει πολλά ψώνια.

Κινδύνεψες ποτέ να πάρουν τα µυαλά σου αέρα;

Όχι. ∆εν θα µπορούσα να είµαι ψώνιο! Όταν βγήκα Σταρ Ελλάς, ο µπαµπάς µού είπε: «∆εν έγινε και κάτι...». Από µικρή, δεν ένιωσα ποτέ ότι η οικογένειά µου ήταν κάτι. Ο µπαµπάς µου δεν επιθυµούσε και δεν επιθυµεί να εµφανίζεται στην τηλεόραση. ∆εν ήµουν ψώνιο ποτέ, γιατί δεν θεώρησα ούτε µια στιγµή ότι κάνω κάτι ξεχωριστό από τους άλλους. Είναι µια δουλειά όπως και οι υπόλοιπες.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved