Media

Αγνώριστος ο Γιάννης Λουκάκος αποκαλύπτει τις δικαστικές διαμάχες για τα χρήματα του Master Chef!

Gossip-tv Team

Αγνώριστος ο Γιάννης Λουκάκος. Εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με παραπανίσια κιλά και μακριά μαλλιά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στοMaster Chef!

«Μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις για πρωινό, αλλά δεν θα πήγαινα. Θα το θεωρούσα πισωγύρισμα σε σχέση με αυτά που έχω ήδη κάνει και, από εκεί και πέρα, δεν θεωρώ ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο ευρηματικός, γιατί όταν κάνω τη δουλειά μου θέλω να την κάνω σωστά», είπε ο Γιάννης Λουκάκος και πρόσθεσε: «επίσης μου φαντάζει εξουθενωτικό όλο αυτό. Επίσης δεν μου αρέσει να λειτουργώ για κάτι που είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για μένα, να το βάζω σε καλούπια, ότι πρέπει να είναι γρήγορο για να το φτιάξουν σπίτι».
Όσο για το «Master Chef» 2, δεν δίστασε να πει: «το Master Chef βγήκε το 2010 που ήταν το τέλος των καλών εποχών. Δυσκολευτήκαμε πολύ να πάρουμε τα χρήματά μας από εκεί, όχι μόνο εμείς, αλλά όλοι οι συντελεστές της εκπομπής, με δικαστικές διαμάχες, το οποίο δεν είναι καθόλου ωραίο. Κάναμε μία κοινή ομάδα και ξεκίνησα εγώ τη διαδικασία με κάποιους νομικούς συμβούλους γιατί είχαν μείνει στάσιμα τα πράγματα. Γνωρίζω τη δυσκολία του εργοδότη, γνωρίζω και τη δυσκολία του εργαζόμενου, αλλά, σε καμία περίπτωση, δεν θέλω να μένουν απλήρωτοι άνθρωποι για τις δουλειές που κάνουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved