Media

YFSF 3 τελικός: Η Μαρία, ο Peanut, οι χοροί πάνω στις καρέκλες και όλο το backstage σε ένα βίντεο

Gossip-tv Team

Κάτι παραπάνω από 13 ώρες βρεθήκαμε την Κυριακή στα παρασκήνια του τελικού του YFSF 3 και μια πρώτη γεύση από όσα ζήσαμε σας δείξαμε χθες στα πρώτα βίντεο από τη μεγάλη βραδιά του τελικού που έσκισε σε τηλεθέαση. 

Έχουμε κι άλλο υλικό όμως από το live του YFSF 3 με όσα δεν έδειξαν οι κάμερες και σας περιγράφαμε (κάποια από αυτά) στο κείμενό μας χθες. Όπως για παράδειγμα τον Peanut, το σκυλί που καθόταν στα σκαλιά πίσω από την κριτική επιτροπή και έκλεψε καρδιές. Χόρεψε στην αγκαλιά του Φάνη Λαμπρόπουλου αλλά δέχτηκε και έξτρα χάδια από την Μαρία Μπεκατώρου -απαστράπτουσα με την MIRO τουαλέτα που ράφτηκε ειδικά για εκείνη- που ξετρελάθηκε με το πραγματικά εξαιρετικά ήρεμο και γλυκό σκυλί.

Η κάμερα του Gossip-tv.gr κατέργαψε κι άλλα πολλά στα backstage της live μετάδοσης. Τα κλάματα της Κατερίνας Παπουτσάκη (που είχε τρελό πονοκέφαλο και την ξεματιάζαμε κατά την διάρκεια του show) την ώρα που τραγουδούσε η Αποστολία Ζώη κι εκείνη έψαχνε στο τραπεζάκι πίσω της τα χαρτομάντηλα. Το τρελό κέφι της Μαρίας Μπεκατώρου όταν τραγουδούσαν η Josephine Wendel και ο Όθωνας Μεταξάς το "Ο ωραίος κι η ωραία". Την απίστευτη αντίδραση της Αποστολίας όταν είδε ξαφνικά μπροστά της τον ξενιτεμένο κολλητό της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο και άλλα πολλά! Το άγχος, τα πειράγματα, τα γέλια και γενικά την ατμόσφαιρα που επικρατούσε πίσω από τις κάμερες καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς. Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved