Γιάννης Αϊβάζης: «Μιλώντας υποθετικά, πολύ ευχαρίστως θα µπορούσαµε να κάνουµε εκπομπή με τη Μαρία»
Media

Γιάννης Αϊβάζης: «Μιλώντας υποθετικά, πολύ ευχαρίστως θα µπορούσαµε να κάνουµε εκπομπή με τη Μαρία»

Με πολύ... καλό μάτι βλέπει ο Γιάννης Αϊβάζης το ενδεχόμενο στο μέλλον να παρουσιάζει εκπομπή μαζί, με τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου

Θα κάνετε εκποµπή µε τη γυναίκα σας;

Είµαι της άποψης ότι αν έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι δικό σου, να επιλέξεις τους συνεργάτες σου, ώστε να έχεις την πλήρη ευθύνη γι’ αυτό -σε συνεργασία πάντα µε το κανάλι- πρέπει να το κάνεις. Μιλώντας γενικά και υποθετικά, γιατί αυτή τη στιγµή δεν έχω να σου πω κάτι περισσότερο. Αν γίνει κάτι µε τους όρους που θέλουµε εµείς, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τη σκαλέτα και το ύφος της εκποµπής, τότε πολύ ευχαρίστως θα µπορούσαµε να το κάνουµε.

Παρόλο που η Μαρία Κορινθίου έχει αρνηθεί να συµµετάσχει σε εκποµπές;

Ετσι είναι! Από τη στιγµή που έχεις τη δυνατότητα να πάρεις την ευθύνη και να κάνεις κάτι δικό σου, πάντα µε τη στήριξη του καναλιού που πρέπει να σε προστατεύει. Θα είναι ένα µεγάλο καλοκαίρι, από εκεί και πέρα βλέπουµε.

Ποια εκποµπή θα σας άρεσε;

Μια εκποµπή που θα ενηµερώνει, θα ψυχαγωγεί και κυρίως θα ξέρει πού απευθύνεται. Καλώς ή κακώς -καλώς θα έλεγα- η Φαίη και ο Γιώργος έχουν στήσει µια εκποµπή που είναι ανταγωνιστική. Είναι όντως µια ψυχαγωγική πρωινή εκποµπή. Και τα υπόλοιπα κανάλια όµως κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, οπότε έχουν να προσφέρουν ακόµη αυτές οι εκποµπές. Εµείς θα θέλαµε να κάνουµε κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved