Ζουγανέλης: «Τα έχασα, όταν είδα κάποιους φίλους µου που έλεγαν τα τάλεντ σόου «κρεοπωλεία ψυχών»»
Media

Ζουγανέλης: «Τα έχασα, όταν είδα κάποιους φίλους µου που έλεγαν τα τάλεντ σόου «κρεοπωλεία ψυχών»»

Καθόλου αντίθετος με τα τάλεντ σόους που προβάλλουν νεαρούς ταλαντούχους καλλιτέχνες δεν είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος τα βάζει και με όποιους με τέτοια ευκολία καταφεύγουν σε συγκεκριμένες εκφράσεις για να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε αυτό το τηλεοπτικό προϊόν! Διαβάστε την άποψή του...

Τα τάλεντ σόου προσπαθούν να δηµιουργήσουν καλλιτέχνες. Τα παρακολουθείτε;

Όταν έχω χρόνο, ναι. Τα παιδιά αυτά είναι σε µεγάλη απελπισία, οι εξουσιάζοντες τα αποκαλούν «χαµένη γενιά» κι αυτό είναι µεγάλη προβοκάτσια, αδικηµένη γενιά είναι. ∆εν έχω τίποτα µ’ αυτά τα παιδιά που προσπαθούν να προβάλουν αυτό που αισθάνονται ότι έχουν. Σε µερικές περιπτώσεις έχω δει και πολύ ωραίους νέους να τραγουδάνε και να στήνονται απέναντι στο κοινό. Τα έχασα όµως, όταν είδα κάτι χοντρό, κάποιους φίλους µου που έλεγαν τα τάλεντ σόου «κρεοπωλεία ψυχών». Γιατί; Τι θα κάνουν τα παιδιά; Σε ποιον κόσµο ζούµε και κοιµόµαστε όρθιοι; Και διαπίστωσα τελικά ότι αυτοί οι κριτές που για κάποιους είναι δεύτερης κατηγορίας έχουν πιο πολιτισµένο λόγο απ’ αυτούς που νοµίζουµε ότι είναι πιο καλοί. Είναι ντροπή. ∆εν θα δώσουµε χώρο σε κανέναν; Ποιος εκµεταλλεύεται τι; Όλοι εκµεταλλευόµαστε. Κι εγώ εκµεταλλεύοµαι τους φίλους µου τους µουσικούς για να πάρουν λιγότερα χρήµατα για να µπορούν να βγουν οι δίσκοι µου.

Στέκεστε «απέναντι» σε όλους. Έχει κόστος;

Όχι, δεν µε ενδιαφέρει αυτό το κόστος. Έχω πληρώσει το τίµηµα της προσωπικότητάς µου µε τη δισυποστασία µου. Καλώς ή κακώς, ήµουν µουσικός και ηθοποιός, έχω ακαδηµαϊκή παιδεία και για τα δύο, έχω στρώσει κώλο και δεν έστησα, για να µπορώ να έχω αντιλήψεις απέναντι στη ζωή, στην τέχνη, στην πατρίδα και δεν είµαι ταγµένος πουθενά. Χαίροµαι που δεν µε εντάσσουν κάπου. Οι ηθοποιοί, που θεωρούνται και πολύ καλοί, για παράδειγµα µου λένε: «Πω, ρε Γιάννη, εσύ είσαι τροµερός µουσικός» και οι µουσικοί µού λένε: «Είσαι τροµερός ηθοποιός». Έχω κάνει τις µεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες, δεν έχουν αναφερθεί ποτέ, έχω κάνει τη µεγαλύτερη τηλεθέαση στο Mega µε το «Απίστευτα κι όµως ελληνικά» κι αναφέρουν άλλους. Με σώζει η αγάπη που έχω αποσπάσει από τον κόσµο και δεν ξέρω αν είµαι ικανός να ανταποκριθώ σε ό,τι έχω αποσπάσει.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved